Geri Dön
Son Dakika Başkan Topaloğlu'na ziyaretler

Başkan Topaloğlu'na ziyaretler

Başkan Topaloğlu'na ziyaretler

Başkan Topaloğlu'na ziyaretler

KEMER, (DHA)- ANADOLU Birliği ve Kemer'in Kadınları Sosyal Platformu yöneticileri ve üyelerinden oluşan heyetler Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti.
Anadolu Birliği Genel Başkanı Bedri Yalçın, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Anadolu Birliği'nin üyeleri Aykut Eminoğlu, Aziz Akkaya, İzzet Demir, Meriç Tekin, İnayet Öztürk, Sema Yerdelen, Bahriye Aydınlar, Miray Keleş ve Rüstem Mermer de yer aldı.
Başkan Topaloğlu, Kemer'in yakından tanıdığı eski siyasetçi ve iş insanı Bedri Yalçın'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kemer ile ilgili bir proje söz konusu olması halinde işbirliği içerisinde olacaklarını kaydetti.
Yalçın da Topaloğlu'nun Kemer'e büyük katkıları olacağını ve Kemer'i hak ettiği yere taşıyacağına inandığını belirtti. Yalçın ziyaret sonrası Topaloğlu'na bir hediye verdi.
KADINLARINDAN ZİYARET
Kemer'de 2 bin 500 üyesi bulunan Kemer'in Kadınları Sosyal Platformu Başkanı Mihrican Honamlı ve üyelerden oluşan heyet de Başkan Necati Topaloğlu'na ziyarette bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Necati Topaloğlu, kadınlara Türk tarihinde büyük önem verildiğini hatırlatarak, "Herhangi bir işte kadınlarımız yer aldığı zaman, o işte daha çok başarı sağlanıyor. Biz kadınlarımızla her zaman işbirliği içerisinde olalım. Akıl akıldan üstündür. Ben her zaman farklı fikirlere açığım. Kemer'de beraber çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yok. Sorunlara yeter ki nereden bakabildiğimizi görelim. Kemer için her türlü projenizde destek olmaya hazırız" diye konuştu. Platform üyeleri ziyaret sonrasında Topaloğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI