Geri Dön
Son Dakika Büyükşehir Belediyesi’nden İslahiye’de iftar programı

Büyükşehir Belediyesi’nden İslahiye’de iftar programı

Büyükşehir Belediyesi’nden İslahiye’de iftar programı

Büyükşehir Belediyesi’nden İslahiye’de iftar programı

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA) – GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi tarafından İslahiye ilçesinde iftar programı düzenlendi.

Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen İftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar öncesinde konuşan Fatma Şahin, Ramazan ayının insanlık adına önemli mesajlar barındırdığını belirterek, "Ramazan ayı huzuru tüm dünyaya yayılması gerekiyor. Kardeşlik sofralarının artmasıyla bu huzurun yayılacağına inanıyoruz. 31 Mart’ta çok önemli bir sınavdan geçtik. Bize verdiğiniz destekten ötürü teşekkür ediyorum. İslahiye’nin alt yapısının tamamlandığını Başkanımız Kemal Vural ile birlikte yeni dönemde Sosyal ve Kültürel belediyeciliğe adım atacağız. UNESCO geçici listesinde bulunan Yesemek Açık hava Müzesinin asıl listeye alınması doğrultusunda çalışmalar devam ediyor. Huzurlu yaylasının ise yayla turizmine kazandırılması içinde proje çalışmalarını başlattık" dedi.

Konuşmaların ardından ezanın okunması ile meydana toplanan vatandaşlar İftar açtı. İftar sonrası ise parkta vatandaşlarla sohbet eden Şahin, vatandaşların sorunlarını dinledi.

FOTOĞRAFLI