Geri Dön
Son Dakika Çerkezköy TSO Başkanı: Kozuva: Gücümüzü sizlerden alıyoruz

Çerkezköy TSO Başkanı: Kozuva: Gücümüzü sizlerden alıyoruz

Çerkezköy TSO Başkanı: Kozuva: Gücümüzü sizlerden alıyoruz

Çerkezköy TSO Başkanı: Kozuva: Gücümüzü sizlerden alıyoruz

ÇERKEZKÖY(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği iftar yemeğinde oda üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın Kapalı Pazar Yeri Otopark Alanı'nda düzenlediği iftar yemeği organizasyonunda oda üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi. İftara Tekirdağ Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Saray Kaymakamı Adnan Tezcan ile Çerkezköy TSO hizmet bölgeleri olan Çerkezköy, Kapaklı, Saray ilçeleri protokol üyeleri, oda ve sorsa başkanları, STK'lar, oda üyeleri ve vatandaşların katılım gösterdiği iftar yemeğinde birlik mesajı verildi.

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, "Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemeğimizde bu yıl da hep birlikteyiz. Çerkezköy, Kapaklı ve Saray olarak gerek sanayi gerek istihdam açısından ülkemize büyük katma değer sağlamakta, Türkiye'nin sayılı bölgeleri arasında yer almaktayız. Bizler de, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak bölgemizi temsil etmekten gurur duyuyor, gücümüzü esnafımızın, sanayicimizin, vatandaşımızınçalışkanlığı, azmi ve birliğinden alıyoruz. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyor; sabır, rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayında bir arada olmaktan son derece mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum" dedi.