Geri Dön
Son Dakika Erbaa Gençlik Merkezinden 'Hayatı Keşfet' Projesi

Erbaa Gençlik Merkezinden 'Hayatı Keşfet' Projesi

Erbaa Gençlik Merkezinden 'Hayatı Keşfet' Projesi

Erbaa Gençlik Merkezinden 'Hayatı Keşfet' Projesi

İbrahim UĞUR/ERBAA (Tokat), (DHA) - TOKAT'ın Erbaa İlçe Gençlik Merkezi teknoloji bağımlılığının gençler üzerindeki etkisini azaltmak amacıyla ‘Hayatı Keşfet’ adlı bir proje başlattı.
İlçede gençlerin bilgisayar ve cep telefonu bağımlılığından kurtularak hayatın güzelliklerini görmesini sağlamak amacıyla Erbaa Gençlik Merkezi tarafından proje geliştirildi. Geliştirilen proje ile gençlerin ruhsal, fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlanması hedefleniyor.
'Hayatı Keşfet' Projesi ile ilgili bilgi veren Erbaa Gençlik Merkezi Müdürü Göksen Tokatlıoğlu ''Projemiz kapsamında teknoloji bağımlısı gençlerimizin gitar, bağlama, ney, keman, resim, ebru, robotik kodlama eğitimi almaları sağlanarak manevi anlamda doyuma ulaşmaları için çevre temizliği, yaşlı ziyareti, bisiklet turu gibi faaliyetler gerçekleştirilecektir. Ayrıca halı saha maçları düzenleyecek olan gençlerimiz voleybol, basketbol, masa tenisi ve zeka oyunları alanlarında kendilerini geliştirmeye fırsat bulacaktır. Projemiz ilçemize ve gençlerimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

FOTOĞRAFLI