Geri Dön
Son Dakika Foça'da Başkan Gürbüz ve ailesinden Babalar Günü kutlaması

Foça'da Başkan Gürbüz ve ailesinden Babalar Günü kutlaması

Foça'da Başkan Gürbüz ve ailesinden Babalar Günü kutlaması

Foça'da Başkan Gürbüz ve ailesinden Babalar Günü kutlaması

İZMİR'in Foça ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, 10 yaşındaki oğlu Onur Gürbüz ve ikiz bebeklere hamile eşi Seçil Çetindağ Gürbüz'le sokaklardaki Foçalılar ile ziyaret ettikleri Huzurevi'nde kalan yaşlıların Babalar Günü'nü kutladı. Gürbüz Ailesi, yaşlılar için pasta da keserken, duygu dolu anlar yaşandı.

CHP'li Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Babalar Günü kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulundu. Bakan Gürbüz, önce sokakta karşılaştığı Foçalılar'ın ardından geçtiği Atatürk Mahallesi sırtlarında bulunan Reha Midilli Necla Ana Huzurevi'ndeki yaşlıların Babalar Günü'nü kutladı. Ziyaretleri sırasında Başkan Gürbüz'ü, 8 aylık hamile olan ve ikiz bebek bekleyen eşi Seçil Çetindağ Gürbüz, 10 yaşındaki oğlu Onur Gürbüz yalnız bırakmadı. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette Gürbüz Çifti, Huzurevi'ndeki yaşlıların ellerini birlikte öpüp, sorunlarını dinledi ardından da onlar için hazırlattıkları pastayı birlikte kesip, ikram etti.
Belediye başkanı seçilmesinden sonra yaşadığı yoğun çalışma temposunu kendisine gösterilen destekle unuttuğunu belirten Fatih Gürbüz, 'Benim Büyük Ailem' diye nitelediği Foçalılar'a teşekkür etti. Başkan Gürbüz, "Biz, şanslı bir aileyiz. Hem kendi yakınlarımız, hem büyük ailem dediğim Foçalılar'la hep birlikte yaşıyoruz. İyi günü, kötü günü paylaşıyoruz. Bir gün önce sevgili oğlum başarılı karnesiyle adı gibi beni onurlandırırken, karne törenine katıldığımız okulundaki diğer çocukların ilgisi ve sevgisi bana güç verdi. Bugün belediye çalışanlarımızın hazırlattığı pastadaki, 'Fatih Babamız, Foça Evimiz' sözleri azmime azim kattı. Yaşlı büyüklerimizle buluşmamız da da benzer duyguları yaşattık. Onlara layık olmak istiyorum. Bunun için çalışıyorum. Bu yıl 3 kişi ile ziyaret ettiğimiz büyüklerimizi önümüzdeki yıl inşallah 5 kişilik Gürbüz Ailesi olarak ziyaret etmeyi diliyoruz. Çocuklarına hem babalık hem annelik yapan pek çok kişi var. Hepsinin Babalar Günü'nü kutluyoruz" dedi.

Seyfi GÜL/FOÇA (Manisa), (DHA)

FOTOĞRAFLI