Geri Dön
Son Dakika Güzelbahçeli dalgıçlar Ata'yı 20 metre derinlikte andı

Güzelbahçeli dalgıçlar Ata'yı 20 metre derinlikte andı

Güzelbahçeli dalgıçlar Ata'yı 20 metre derinlikte andı

Güzelbahçeli dalgıçlar Ata'yı 20 metre derinlikte andı

GÜZELBAHÇE Sualtı Topluluğu üyeleri, Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100. yılı ile Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında su altında 24 metrekarelik Türk bayrağı açtı.

Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100. yılı ile Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Güzelbahçeli dalgıçlar farklı bir kutlamaya imza attı. Başkan Alpay Kandemir ile Kemal Kargı ve Metin Öztekin koordinatörlüğünde farklı meslek ve yaş gruplarından Güzelbahçe Sualtı Topluluğu üyesi 90 dalgıç, İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde, suyun 20 metre altında 24 metrekare büyüklüğündeki Türk bayrağı açtı.

Güzelbaçe Sualtı Topluğu Başkanı Alpay Kandemir, bundan önce de milli bayramlarda farklı organizasyonlara imza attıklarını ancak bu yıl yaptıkları bayraklı kutlamanın kendileri açısından çok daha büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, "Hepimiz Atatürk'ün dalgıçlarıyız. Dolayısıyla böyle büyük bir bayramı sualtında kutlamamız gerekiyordu. Biz de Türkiye'de sualtında açılan 24 metrekarelik en büyük bayrakla Atamızı anmış olduk. Suyun 20 metre altında yaptığımız bu kutlama hepimizi gururlandırdı. Her yaştan ve meslek grubundan dostlarımızı da bu tip organizasyonlara bekliyoruz" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI