Geri Dön
Son Dakika Hakan Çavuşoğlu, Mustafakemalpaşa’da temaslarda bulundu

Hakan Çavuşoğlu, Mustafakemalpaşa’da temaslarda bulundu

Hakan Çavuşoğlu, Mustafakemalpaşa’da temaslarda bulundu

Hakan Çavuşoğlu, Mustafakemalpaşa’da temaslarda bulundu

Hayrettin GÖK/MUSTAFAKEMALPAŞA(Bursa,(DHA)- TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi (TBMM) İnsan Hakları Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ı ziyaret etti.

TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı, AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa İl Bşakanı Ayhan Salman ile birlikte Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ı makamında ziyaret etti. Çavuşoğlu, ziyarette önemli projeleri hayata geçiren Belediye Başkanı Mehmet Kanar’a desteklerinin süreceğini belirtti.

Hakan Çavuşoğlu ve Ayhan Salman, belediye binasında gerçekleşen görüşmenin ardından ilçe esnafıyla da bir araya geldi.İlçe esnafının beklentilerini dinleyen Hakan Çavuşoğlu, “Esnafımızın her zaman yanında olduk. Tüm çalışmalarımız esnafımız ve Mustafakemalpaşalılar için. İlçenin termal turizm ve tarım yatırımlarıyla refahı ve kalkınmayı arttıracağız. Bu noktada esnaflarımızla birlikte hareket edeceğiz. Esnaflarımızın yatırımlardan payına düşeni alması için gayretimizi gösteriyoruz” dedi.