Geri Dön
Son Dakika Kaymakam Üçer: Vatandaşla iftar açmak mutluluk veriyor

Kaymakam Üçer: Vatandaşla iftar açmak mutluluk veriyor

Kaymakam Üçer: Vatandaşla iftar açmak mutluluk veriyor

Kaymakam Üçer: Vatandaşla iftar açmak mutluluk veriyor

Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) -TOKAT'ın Turhal ilçesi Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, Ramazan ayında ilçede ikamet eden vatandaşların evlerini ziyaret ederek, oruçlarını birlikte açıyor. Kaymak Üçer, "Vatandaşlarımızın sofrasında iftar açmak mutluluk veriyor" dedi.
Turhal Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, Ramazan ayında vatandaşlarla iftar açmaya devam ediyor. Ramazan ayında vatandaşların evlerine konuk olarak onlarla birlikte iftar açmayı gelenek haline getiren Kaymakam Üçer, Erişir ailesinin iftar sofrasına konuk oldu. Genellikle yetim ailelerin sofrasına konuk olan Kaymakam Üçer, eşi Gülçin Üçer ile birlikte 3 çocuğuyla birlikte yaşayan Macide Erişir ve ailesi ile birlikte iftar açtı. İftar öncesi ailenin üç çocuğuyla yakından ilgilenen ve onlara çeşitli hediyeler veren Kaymakam Üçer ve eşi Gülçin Üçer anne Macide Erişir ile de bir süre sohbet etti. Yapılan iftar sonrası evin 5 yaşındaki oğlu Mustafa'nın doğum günü olduğunu daha önceden öğrenen Kaymakam Üçer'in, hazırlattığı doğum günü pastası kesildi.
İftar sonrası bir açıklama yapan Kaymakam Üçer, ''Her Ramazan ayında olduğu gibi bu sene de eşimle birlikte yetim ailelerimizle iftar açıyoruz. Çünkü onların sofrasından iftar açmak bize ayrı bir mutluluk veriyor. Bu vesile ile hem onlarla birlikte iftar açıyor hem de onlarla sohbet edip istek, ihtiyaç ve taleplerini dinliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI