Geri Dön
Son Dakika ME.Ü. öğrencilerinin projesine TÜBİTAK desteği

ME.Ü. öğrencilerinin projesine TÜBİTAK desteği

ME.Ü. öğrencilerinin projesine TÜBİTAK desteği

ME.Ü. öğrencilerinin projesine TÜBİTAK desteği

MERSİN, (DHA) TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği 2019 Yılı 1. Dönem Çağrısı kapsamında, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi, Radyoloji, Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dallarının katılımı ile hazırlanan 4 proje önerisi kabul edildi.
Tıp Fakültesi Akademik Faaliyetlere Gönüllü Öğrenci Katılımı (AFGÖK) Komisyonu üyeleri Prof. Dr. Zeliha Kurtoğlu Olgunus, Prof. Dr. Serap Demir, Prof. Dr. Derya Ümit Talas ile öğrenci projelerine destek olan Anatomi A.D. Ar. Gör. Dr. Orhan Beger ve projelerde yer alan genç araştırmacı öğrencilerle Tıp Fakültesi Dekanlığında bir toplantı düzenlendi.
Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Hakan Öztürk, TÜBİTAK 2209-A projelerine başvuru konusunda öğrencileri cesaretlendiren ve çalışma konularının belirlenmesinde destek olan Prof. Dr. Derya Ümit Talas'ı, öğrenci projelerinde görev alan Prof. Dr. Engin Kara'yı, Dr. Öğr. Üyesi Hakan Özalp'i, Dr. Öğr. Üyesi Vural Hamzaoğlu'nu ve yoğun eğitim programı içinde bu araştırmalarda da aktif olarak görev alan öğrencileri tebrik etti.
Prof. Dr. Öztürk, öğrenci-öğretim üyesi işbirliği ile üretilen projelerin önemine dikkat çekerek, bu çalışmaların artarak devam etmesi temennisini paylaştı.

FOTOĞRAFLI