Geri Dön
Son Dakika Narlıdere'de gaziler ve şehit aileleri iftarda buluştu

Narlıdere'de gaziler ve şehit aileleri iftarda buluştu

Narlıdere'de gaziler ve şehit aileleri iftarda buluştu

Narlıdere'de gaziler ve şehit aileleri iftarda buluştu

İZMİR'in Narlıdere ilçesinde gaziler ve şehit aileleri, öksüz ve yetim aileleri, ilçe protokolü ile sivil toplum kuruluşları iftar sofrasında buluştu. Narlıdere Kaymakamı Süleyman Hurrem Aksoy'un davetine 300'e yakın konuk katıldı.

Narlıdere Huzurevi'ndeki, Narlıdere Kaymakamı Süleyman Hurrem Aksoy'un ev sahipliğindeki iftar davetie, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Garnizon Komutanı Albay Tuncay Pekşen, siyasi parti temsilcileri, gaziler ve şehit aileleri, öksüz ve yetim aileleri, ilçe protokolü ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. 300 davetlinin katıldığı iftarda, Narlıdere Müftüsü Kemal Karadeniz'in dualarıyla oruç açıldı.

Narlıdere Kaymakamı Süleyman Hurrem Aksoy, "Gazilerimize, şehitlerimize ve ailelerine minnetlerimizi sunuyorum. Öksüz ve yetimlerimizin bizlere emanet olduğunu belirtmek istiyorum. Demokrasinin temel taşı olan sivil toplum kuruluşları ile birlikte güzel hizmetler üreteceğimizden eminim. Birlikte daha kalabalık iftar sofralarında buluşmayı temenni ediyorum" dedi.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin de "Ramazan ayının hoşgörüsü ve bereketi ile bir aradayız. Bu değerli organizasyona katılan ve düzenleyen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI