Geri Dön
Son Dakika Nazilli'de zincirleme trafik kazası: 1 yaralı

Nazilli'de zincirleme trafik kazası: 1 yaralı

Nazilli'de zincirleme trafik kazası: 1 yaralı

Nazilli'de zincirleme trafik kazası: 1 yaralı

Bahattin ALBAYRAK/ NAZİLLİ (Aydın), (DHA)

Nazilli'de zincirleme trafik kazası: 1 yaralı

AYDIN'ın Nazilli ilçesinde, seyir halindeki bir sürücünün ıslak zeminde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kaza nedeniyle 1 kişi yaralanırken, 4 otomobilde de maddi hasar oldu.

Kaza, bugün saat 20.00 sıralarında Dallıca Mahallesi Denizli – Aydın Devlet Karayolu OTM kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, karayolunda seyir halinde olan sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil, ıslak zemin nedeniyle sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bunun üzerine, söz konusu otomobil ani fren yapınca ardından gelen 4 otomobil birbirine çarptı. Kaza şüphelisi otomobil hızla olay yerinden kaçarken, kazayı gören diğer sürücüler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Zincirleme kazaya karışan Yaşar Keskin yönetimindeki 34 PG 360 plakalı otomobilir içerisinde yolcu konumunda bulunan eşi Gönül Keskin yaralandı. Yaralı ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede tedaviye alınan Gönül Keskin'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle karayolunda trafik bir süreliğine tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Trafik ekiplerinin olay yerindeki işlemlerinin ardından trafik yeniden normale döndü. Öte yandan, ekipler kaza sonrası kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

FOTOĞRAFLI