Geri Dön
Son Dakika Şehit aileleri ve gazilerle iftar

Şehit aileleri ve gazilerle iftar

Şehit aileleri ve gazilerle iftar

Şehit aileleri ve gazilerle iftar

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde Kaymakam Selami Kapankaya, şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu.

Dinar Park Ala Konferans Salonu'nda düzenlenen iftar programına Kaymakam Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Nihat Sarı, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Levent Keskin, İlçe Emniyet Müdürü Özgür Taşkın, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, İlçe Müftüsü Şahin Yaşar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İrfan Yüksel, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Över, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Dinar Şube Başkanı Hasan Ceylan, Belediye Meclis Üyesi Abdullah Yıldız, şehit aileleriyle gaziler ve yakınları katıldı.

Kaymakam Selami Kapankaya ve eşi Pınar Kapankaya, iftar öncesi şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenerek, tek tek görüştü ve Ramazan ayını kutladı. İftar öncesi Müftü Şahin Yaşar Kur'an-ı Kerim okudu. Ezanın okunmasıyla oruçlar birlikte açıldı. İftarın ardından şükür duası yapıldı.

Kaymakam Selami Kapankaya, "Bu mübarek Ramazan akşamında sizlerle aynı sofranın etrafında bulunmaktan, bizler çalışma arkadaşlarımla birlikte son derece mutluyuz. Değerli şehit yakınlarımız, gazilerimiz biz biliyoruz ki sizler için ne yapsak azdır. Sizlerin bu memlekete olan emeğinizin karşılığı asla ödenmez, ödenemez. Onun için bu geceyi şereflendirdiğiniz için, buraya kadar geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bütün bayrak, din uğrunda şehit olan, kahramanlık gösteren şehit ve gazilerimizin önlerinde saygıyla eğiliyorum. Hepsini şükranla anıyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş bütün şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle anıyorum. Her zaman sizlere kapımız, gönlümüz açıktır. Devletimizin kapıları her zaman açıktır. Sizler için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Şehit aileleri ve gaziler de kendilerine gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduklarını aktardı.

FOTOĞRAFLI