Geri Dön
Spor Adım adım Avrupa hedefi

Adım adım Avrupa hedefi

Hentbol Erkekler Süper Lig'inde Avrupa kupalarına katılmayı isteyen CIP Travel Antalyaspor, sahasında oynadığı Göztepe maçını 38-25 kazandı.

Adım adım Avrupa hedefi

Hentbol Erkekler Süper Lig'inde mücadele eden CIP Travel Antalyaspor, sahasında Göztepe'yi ağırladı. Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda oynanan maçta kırmızı beyazlılar, devreyi 19-9 önde tamamladı. Maçta üstünlüğünü sürdüren kırmızı beyazlılar, rakibini 38-25 mağlup etti. Karşılaşma sonrası CIP Travel Antalyaspor, galibiyet sevincini taraftarıyla yaşadı. CIP Travel Antalyaspor, cumartesi günü deplasmanda Güneysu Spor Kulübü ile oynayacak.


Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, "Avrupa kupalarına katılmayı hedefliyoruz. Bunun için puan cetvelinde ilk dörtte yer almalıyız. Göztepe maçı bizim için çok önemliydi. Bu maçı kazandığımız için mutluyuz. Oyuncularımız güzel bir maç oynadı. Galibiyette emeği olan oyuncuları, teknik ekibi kutlarım. Her maçta taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Salonumuzda oynadığımız maçlarda taraftarımızı bizi izlemeye davet ediyorum. Avrupa hedefine adım adım ulaşmak istiyoruz" dedi.