Geri Dön
Spor Judo Olimpik Milli Takımı Antalya'da kamp yapacak

Judo Olimpik Milli Takımı Antalya'da kamp yapacak

Koronavirüs (Covid-19) pandemisinin normalleşme döneminde hazırlık kampı çalışmalarına İstanbul'da başlayan ve ardından Erzurum kampı ile devam eden Judo Olimpik Milliler, Antalya'da toplanacak.

Judo Olimpik Milli Takımı Antalya'da kamp yapacak

Uluslararası Judo Federasyonu (IJF) tarafından Covid-19 pandemi nedeniyle henüz yeni maç takvimi açıklanmadığı için Olimpik Judo Milli takımlar normalleşme döneminde hazırlık kamplarıyla formunu korumaya devam ediyor.

İstanbul'da ilk hazırlık çalışmalarından sonra Erzurum'da yükseklik antrenmanını gerçekleştiren Olimpik Milli judocular, 3. Etap hazırlıkları için 17 Eylül - 20 Ekim 2020 tarihlerinde Antalya'da kampa alınacak.

Göynük'te Mirage Park Resort'ta kampa girecek toplam 39 judokalar, bu etapta ağırlık, güç ve randori antrenmanlarını yapacak.

Federasyon Başkanı Sezer Huysuz, hazırlık kamplarına alınan olimpik ve ümit milli takım sporcularını yarın uluslararası müsabakalar başlayacakmış gibi formda tutmayı amaçladıklarını belirterek, "Pandeminin bu sürecinde milli takımlarımızı müsabakaya çıkacak şekilde hazırlık kamplarına alarak, onların hem form durumlarını korumalarını sağlamak, hem de omuzlarında taşıdıkları yükü sağlıklı ortam içinde sürdürmelerini istedik. Bu çalışmalarımız sayesinde uluslararası maç takvimi belirlendiğinde judocularımız hazır olarak tatamiye çıkacaklar" diye konuştu.