Geri Dön
Spor Olimpik Erkek Boks Milli Takımı, Özbekistan yolcusu

Olimpik Erkek Boks Milli Takımı, Özbekistan yolcusu

Olimpik Erkek Boks Milli Takımı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları Avrupa Kota Müsabakaları hazırlıklarına devam ediyor.

Olimpik Erkek Boks Milli Takımı, Özbekistan yolcusu

Erkek Boks Milli Takımı 7-19 Aralık tarihleri arasında Özbekistan’ın Yangiobat şehrinde Özbek Boks Milli Takımı ile ikili kamp yapacak. Hazırlıklarını Kastamonu Kadı Dağı Boks Kamp Eğitim Merkezi’nde tamamlayan milliler, 6 Aralık Pazar günü Özbekistan’a hareket edecek.

Avrupa Kota Müsabakaları öncesi hazırlıkların çok önemli olduğunu belirten Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, "Milli takımın hazırlıklarını yakından takip ediyoruz. Her iki federasyonun da isteği üzerine 2016 yılında Rio’da yapılan Olimpiyat Oyunları'nda 3 altın, 2 gümüş, 2 bronz madalya kazanan, dünya boksunda bir numara olan Özbekistan Boks Milli Takımı ile yapacağımız ikili kampın takımımıza büyük katkısı olacağını düşündük. İlerleyen tarihlerde biz de Özbekistan Boks Milli Takımı'nı ikili kamp için Türkiye'de ağırlayacağız. 22 yaş ortalamasına sahip genç ve dinamik bir takımımız var. Amacımız sporcularımızı Avrupa Kota Müsabakaları'na en iyi şekilde hazırlamak ve kota müsabakalarından Tokyo biletleriyle dönmek” dedi.

Olimpik Erkek Boks Milli Takımı kafilesi şu şekilde:

Reimundo Zamora Nunez (Başantrenör), İsa Daştan(Antrenör), İbrahim Bostancı (Antrenör), Erkan Efe (Antrenör), Taner Koçbay (Kondisyoner), Batuhan Çiftçi (52 kg), Mizan Aykol (57 kg), Tuğrulhan Erdemir (63 kg), Necat Ekinci (69 kg), Serhat Güler (75 kg), Bayram Malkan (81 kg), Mücahit İlyas (91 kg), Mehmetcan Işık (+91 kg)