Geri Dön
Teknoloji E-ticaret sitesinden, Sevgililer Günü için kadınlara hediye tavsiyesi

E-ticaret sitesinden, Sevgililer Günü için kadınlara hediye tavsiyesi

E-ticaret sitesi N11, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle kadınlara, erkek arkadaşlarına ya da eşlerine hangi hediyeleri almaları gerektiğiyle ilgili tavsiyelerde bulundu.  N11 ayrıca alışveriş sayfasında Sevgililer Günü’ne özel fırsatlarla ilgili kullanıcılarına öneriler de oluşturdu.

E-ticaret sitesinden, Sevgililer Günü için kadınlara hediye tavsiyesi

14 Şubat Sevgililer Gününe az bir süre kala e- ticaret sitesi N11, erkek arkadaşları için kadınlara teknolojiden giyime kadar birçok ürünle ilgili satın alabilecekleri hediyeler konusunda önerilerde bulundu. N11’un kadınlara yönelik sunduğu hediye önerilerini şöyle sıraladı:

“Erkek arkadaşlarınıza ya da eşinize almayı düşündüğünüz hediyeler, satın alım sonrasında sevgilinize ekstra yararlar sağlayabiliyor. Gerçekten ihtiyacı olan ve kullanmaktan son derece hoşlanacağı hediyeleri almanız, hediyenin tamamlayıcı etki yaratmasına neden oluyor. Doğru kişiye doğru hediyeyi almak isteyenlerin kendini en iyi ifade edebilme ve sevginizi en saygın şekilde sunabilmesine yardımcı olan birbirinden kıymetli hediyeler, erkek arkadaşınız ya da eşinizin ilk bakışta içini ısıtması da gerekiyor.”

“TEKNOLOJİYLE YAŞAYAN ERKEKLERE SUNULABİLECEK HEDİYELER”

“Teknolojik Sevgililer Günü hediyeleri, yenilikçi yaşam tarzına son derece uygun olmaları ile biliniyor. Bu durumda yapılması gereken, hediyeyi vereceğiniz kişinin en fazla istediği ve memnun kalacağı ürünü seçmek. Birçok teknolojik aleti besleyen taşınabilir şarj cihazları, ellerinden cep telefonlarını düşürmeyen birçok kullanıcıya günün birçok zamanında kesintisiz iletişim imkanı sağlıyor. Kullanıcısının internette doyasıya gezmesine ve çeşitli işlerini yapabilmesine olanak tanıyan çok özellikli tablet modelleri, son dönemin popüler teknolojik aletleri arasında yer alıyor. Video izleme kullanımından haber sitelerini takip etmeye, oyunlar oynamaktan haberleşmeye olmak üzere birçok görevi başarıyla yerine getiren tabletler farklı özellikleriyle iyi bir tercih olabiliyor. Tablet fiyatları konusunda da düşükten yükseğe doğru her bütçeye uygun seçenek bulunuyor. Eğer hediye alacağınız kişi kitap ve dergi okumaktan hoşlanan bir erkekse, E-kitap okuyucu cihazlarına bakmak onlar için şaşırtıcı ve memnuniyet verici olabilir. Gözleri yormadan farklı büyüklüklerde metinlerin daha rahat şekilde okunabilmesine olanak tanıyan elektronik kitap okuyucular, kitap okumaya ilgi duyanların dikkatini çekiyor. Günün ya da haftanın stresini oyunlar oynayarak atmaktan hoşlanan erkeklere alabileceğiniz en önemli hediyelerden biri de Playstation 4 oyun konsolları. Futbol, dövüş, araba yarışı gibi birçok oyunu çalıştırabilen Playstation 4 oyun konsolları, çiftlerin beraber oynayacağı oyunlar sayesinde aralarındaki bağı da güçlendiriyor. USB bellekler ile mini hediyeler olarak da sunulabilen teknolojik hediyeler de erkeklerde memnuniyet oluşturuyor. Şarj edilebilir diş fırçaları da erkek arkadaşınız ya da eşiniz için şaşırtıcı bir hediye olabilir.”

“ROMANTİZM OLMADAN ASLA DİYEN BEYLERE”

“Hediyenin işlevselliğinden çok yaratacağı etkiden hoşlanan erkeklerin dikkatini çeken manevi yönü güçlü sevgililer günü hediyeleri ise, kız arkadaşlarından hediye almanın duygusunu daha fazla önemseyen birçok erkeğin mutlu olmasını sağlıyor. Üzerine isim ve tarih yazdırılabilecek LED ışıklı gece lambaları, çiftlerin arasındaki bağın güçlü kalmasını sağlarken çeşitli temalardan oluşturulan fotoğraf albümleriyse romantik ve mutlu anıların dondurulup gözlerinizin önüne getirilmesini sağlıyor. Ahşap müzik kutuları ya da sevgilinize alacağınız isim yazdırılabilir bileklikler ile de memnuniyet yaratabilen romantik hediyeler bulunuyor. Mesajlı şişeler ve çiftlerin ortak fotoğraflarının bulunduğu puzzle modelleri de oldukça özel hediyeler.”

“SUNACAĞINIZ HEDİYELER ONA VERECEĞİNİZ DEĞERİ DEĞİL, İLGİYİ GÖSTERİYOR”

“Erkek arkadaşınıza ya da eşinize sunacağınız hediyeler ona vereceğiniz değeri değil, ilgiyi gösteriyor. O yüzden onunla mutlu olduğunuzu ve hayatınıza kattığı renkliliği ifade eden en anlamlı romantik simge değerini bulmanız, aranızdaki bağın güçlenmesini sağlıyor. Kişiye özel çikolata kutularından saat modellerine, müzikli kar kürelerinden yastık stillerine pek çok hediye, şirin ve romantik bir hediye olabiliyor. Erkekler stilini yansıtırken kendi kişilik tarzlarıyla öne çıkan modelleri tercih ediyor. İsim yazdırılabilir cüzdan ve kalem setleri, farklı cam ve çerçeveden oluşturulan güneş gözlükleri, kravat, doğal taşlı, püsküllü, isme özel, kehribar ya da farklı renk ve uzunluklarda bulunan tespih, tuttuğu futbol takımının yeni sezon forması, boyunluk, atkı ve eldiven satın alınabilecek diğer hediyeler arasında bulunuyor.”