Geri Dön
Teknoloji Hepsiburada yeni müşteri hizmetleri uygulamasını tanıttı

Hepsiburada yeni müşteri hizmetleri uygulamasını tanıttı

HEPSİBURADA’dan yapılan açıklamaya göre, e-ticaret sektöründe bir ilke daha imza atılarak ‘WhatsApp Business’ üzerinden müşteri hizmetleri uygulaması başlatıldı.

Hepsiburada yeni müşteri hizmetleri uygulamasını tanıttı

Hepsiburada, müşteri hizmetleri servisini artık WhatsApp Business üzerinden de sağladığını duyurdu. 08.00 – 24.00 saatleri arasında 0850 252 40 00 numarasından hizmet veren WhatsApp hattı ile Hepsiburada, her an ve her ortamda müşterilerine anlık ve pratik hizmet sunmayı hedefliyor.

Yeni servis ile ilgili konuşan Hepsiburada Müşteri Deneyimi Direktörü Göksu Tugay, “Türkiye’de dijital dönüşümün öncüsü Hepsiburada olarak müşterilerimizi daima işimizin odak noktasında tutuyoruz. Müşterilerimize bir yandan ürün çeşitliliğimiz ve teknolojik alt yapımızla kolay ve pratik alışveriş imkânı sunarken, öte yandan da onların alışveriş deneyimlerini sürekli iyileştirmeyi sürdürüyoruz. Bu kapsamda müşterilerimize sunduğumuz self-servis seçeneklerini çoğaltarak onlara hem daha kısa zamanda hem daha hızlı hem de kullanmayı en fazla tercih ettikleri yöntemle bize ulaşmalarına olanak tanıyoruz. Buradan yola çıkarak Türkiye’de e-ticarette bir ilk olan WhatsApp üzerinden müşteri hizmetleri servisimizi başlattık. Müşterilerimiz artık istedikleri ortamda, kolayca bize ulaşarak çözüm ya da yanıt bekledikleri noktalarda hizmet alabilecek” dedi.

WHATSAPP BUSINESS HAKKINDA

WhatsApp Business üzerinden Hepsiburada Müşteri Hizmetleri ekibine ulaşan kullanıcılar tüm satış öncesi ve sonrası desteği bu hattan alabiliyor. Hepsiburada’nın sunduğu bu yeni hizmet sayesinde interaktif yazışma ile müşteri kayıtlarına daha hızlı ulaşılabiliyor ve uygulamanın sunduğu fotoğraf paylaşımı hizmetinden de yararlanılabiliyor. Hepsiburada’nın Müşteri Hizmetlerine WhatsApp üzerinden ulaşabilmek için telefon rehberine 0850 252 40 00 numaralı hattı kaydetmek gerekiyor.