Geri Dön
Teknoloji iOS 12 Beta 2 yayınlandı! Bakın iPhone'lar nasıl değişiyor?

iOS 12 Beta 2 yayınlandı! Bakın iPhone'lar nasıl değişiyor?

Apple'ın bu ay başında gerçekleştirdiği WWDC 2018 etkinliğinde ilk kez tüm dünyayla paylaştığı iOS 12'nin yeni sürümü bugün yayınlandı. iOS 12 Beta 2 sürümü bakın beraberinde hangi değişikliklerle geliyor?

iOS 12 Beta 2 yayınlandı! Bakın iPhone'lar nasıl değişiyor?

iOS 12 Beta 2 sürümü yayınlandı; kayda değer değişiklikler geldi. Yeni sürümde Ekran Süresi ve Sesli Notlar uygulamasının açılış ekranları değiştirildi. Fotoğraflar uygulamasının Medya Türleri ve Albümler bölümleri için daha büyük yazı tipine geçiş yapılırken, konum simgesi değiştirildi. Artık, durum çubuğundaki konum hizmetleri simgesi biraz daha küçük ve güzel bir yapıda. Bunun yanı sıra FaceTime aracılığıyla grup görüşmeleri yapmak için kullanıcıların aynı Beta sürümünde olması gerekiyor. Yani, iOS 12 Beta 1 ve Beta 2 yüklü iki iPhone veya iPad arasında grup görüşmesi yapmak mümkün değil.

Diğer yandan pil kullanım grafiklerinin iyileştirildiği iOS 12 Beta 2 sürümünde, ekran süresi özelliği artık tek bir cihazda veya tüm cihazlarda gerçekleştirilen kullanımın görüntünlenmesine imkan tanıyor. Bunların yanı sıra birçok küçük yenilik ve değişiklin yapıldığı ikinci beta, önceki sürümde tespit edilen hataları gideriyor.