Geri Dön
Teknoloji TP-Link'ten iki telefon birden

TP-Link'ten iki telefon birden

TP-Link, düşük fiyatıyla dikkat çeken iki yeni telefonunu Türkiye'de satışa çıkarıyor. İşte karşınızda Neffos C7 ve Neffos C5A...

TP-Link'ten iki telefon birden

Neffos C7'yle başlayalım. Neffos’un giriş seviyesi iki yeni modeli daha Türkiye’de satışa sunuluyor. Neffos C7 ve C5A modelleri, uygun fiyat kategorisinde kaliteli kameraları ile dikkat çeken ürünler. Neffos C7, metalik formu, 8 M piksellik ön kamerası ve HD ekranı ile öne çıkıyor

Telefonun ekran ışığı özelliği sayesinde düşük ışık altında da kullanıcılar kendi portrelerini çekebiliyorlar. Daha çok kişiyi çerçeveye sığdırmak gerektiğinde de ön kamera 86 derecelik geniş açısı ile bunu sorunsuzca yapabiliyor. Ayrıca önde gelen görüntüleme şirketi ArcSoft’un yazılımı yardımıyla selfie’ler daha da geliştirilebiliyor.

Neffos C7, 13M piksellik arka kamerası ile geliyor. PDAF (Faz Algılamalı Otomatik Odaklama) özellikli bu arka kamera ile anı yakalamak mümkün. Her iki kamera da hem gündüz hem de gece her açıdan fotoğraf çekmeyi kolay hale getiriyor.

Neffos C7, 5.5 inç’lik IPS-LCD ekrana sahip. Ekran, sert güneş ışığında görünmeyi sağlayan netlikte görüntüler sunuyor. Telefonun parmak izi okuyucusu arka panelin üst kısmına yerleştirilmiş durumda. Bu yerleşim hem kolay erişim sağlıyor hem de meraklı gözlerden uzak tutarak ek bir güvenlik sunuyor. Bu sensör ekranı 0.2 saniyede açıyor.

Sekiz çekirdekli 1.5GHz hızındaki işlemciye sahip olan Neffos C7’nin 2GB belleği bulunuyor. MikroSD kart desteği bulunan telefonun depolama kapasitesi 128GB’a kadar artırılabiliyor.
Çift SIM kartlı Neffos C7, Türkiye’de 999 TL (KDV dahil) fiyatla satışa sunuluyor.

TP-Link Neffos’un satışa sunduğu ikinci yeni model akıllı telefon olan C5A, 5 inçlik ekranı, gün boyu idare edebilen 2300mAh’lık pili ve 5M piksellik kamerası ile öne çıkıyor.

Otomatik odaklı kamera, hem gündüz hem de gece detaylı ve keskin fotoğraflar çekmeyi sağlıyor. Telefonda ayrıca 2M piksellik ve flash özelliği olan bir ön kamera bulunuyor. Bunlara ek olarak telefonda çift bekleme modlu çift SIM kart desteği yer alıyor.

Telefon, 599 TL (KDV dahil) fiyatla satışa sunuluyor.