Geri Dön
Teknoloji Turkcell ve YouTube iş birliğine gitti

Turkcell ve YouTube iş birliğine gitti

Turkcell, çevrim içi video paylaşım platformlarından YouTube’la iş birliğine gittiğini duyurdu. İş birliği kapsamında operatör kullanıcıları 2 ay süreyle Platinum müşterileri ise 3 ay süreyle ücretsiz YouTube Premium aboneliğinden faydalanabilecek.

Turkcell ve YouTube iş birliğine gitti

 

Anlaşma kapsamında, Turkcell’liler, YouTube Premium’u 2 ay, Turkcell’in ayrıcalıklı dünyası Platinum müşterileri ise 3 ay boyunca ücretsiz kullanabilecek. 15 Ağustos tarihinden itibaren geçerli olacak kampanyadan 26 milyon müşteri faydalanabilecek.  

 “UYGULAMALARDAKİ ÖZEL TEKLİFLERİ TAKİP ETMEK YETERLİ” 

Turkcell Segment Pazarlaması Direktörü Gökhan Aksu, anlaşmayla ilgili “YouTube videolarını reklamsız olarak izleme, videoları arka planda istedikleri gibi oynatma ve sınırsız indirme avantajları sunan YouTube Premium müşterilerimiz arasında çok popüler. Turkcell olarak müşteri içgörülerine hitap eden bu gibi çözümlerle yaptığımız iş birliklerinin müşterilerimizi çok mutlu edeceğini düşünüyoruz. Müşterilerimizin bu ayrıcalıktan yararlanması için Platinum, GNÇ, Bizce, Paycell ve Turkcell uygulamalarından kendilerine özel sunulan teklifleri takip etmeleri yeterli” dedi. 

YouTube Premium iş birliklerinden sorumlu Bölge Müdürü Vincent de Lorca ise konuyla ilgili olarak “Türkiye gibi genç, dinamik ve bizim için çok büyük öneme sahip pazardaki faaliyetlerimizi sürdürürken, Turkcell gibi güçlü bir ortakla iş birliği yaparak sunduğumuz hizmeti geniş kitlelere ulaştırmak bizim için çok değerli” diye konuştu.