Geri Dön
Teknoloji Vodafone 40. İstanbul Maratonu'na 'açık davet'

Vodafone 40. İstanbul Maratonu'na 'açık davet'

11 Kasım Pazar günü 40’ıncısı gerçekleştirilecek Vodafone İstanbul Maratonu için özel bir tanıtım kampanyası düzenleniyor. İstanbul’un dört bir yanını süsleyen üst geçit ve billboard’ların yanı sıra İstiklal ve Bağdat Caddeleri’nde kurulan dijital geri sayım takları büyük ilgi görüyor. Sosyal medyada ise Vodafone 40. İstanbul Maratonu’na özel bir dijital tanıtım filmi dönüyor.

Vodafone 40. İstanbul Maratonu'na 'açık davet'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından Vodafone’un isim sponsorluğunda “Sağlık Yarınlara Koş İstanbul” temasıyla düzenlenecek Vodafone 40. İstanbul Maratonu’na sayılı günler kala tanıtım çalışmalarına hız verildi.

İstanbul’un dört bir yanını süsleyen “Sağlıklı Yarınlara Koş İstanbul” ve “Telefonuna kısa bir ara ver, maratona gel” yazılı billboard ve üst geçitlerin yanı sıra İstiklal Caddesi’nin girişinde ve Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal bölgesinde konumlandıran, #sağlıkiçinkoş hashtag’li dijital geri sayım takları da büyük ilgi görüyor.

Sosyal medyada ise Vodafone 40. İstanbul Maratonu için özel olarak hazırlanan dijital tanıtım filmi dönüyor. Aytuğ Üngör’ün yönettiği, yapımcılığını Beril Talu’nun üstlendiği, C-Section imzası taşıyan film, İstanbulluları telefonlarına kısa bir ara verip sağlıklı bir yaşama adım atmak için Vodafone 40. İstanbul Maratonu’na davet ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından Vodafone’un isim sponsorluğunda “Sağlıklı Yarınlara Koş İstanbul” temasıyla düzenlenecek Vodafone 40. İstanbul Maratonu 11 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek. Vodafone İstanbul Maratonu, maraton (42,195 km), 15 kilometre koşusu, 10 kilometre koşusu ve halk koşusu olmak üzere 4 ana kategoride düzenlenecek. Avrupa’nın en iyi 17, dünyanın en iyi 38 maratonundan biri olan Vodafone İstanbul Maratonu’na bu yıl da binlerce çipli sporcunun ve yüz binlerce İstanbullunun katılması bekleniyor.

Maratona dijital takip

Vodafone 40. İstanbul Maratonu ile ilgili güncel bilgilere resmi Facebook etkinlik sayfasından ve www.maraton.istanbul adresinden ulaşılabiliyor. “Vodafone Yanımda” kullanıcıları, yeni geliştirilen “Vodafone 40. İstanbul Maratonu” sekmesini kullanarak maraton hakkında kapsamlı bilgi alabiliyor. Ayrıca, “Vodafone Yanımda”nın içindeki “Avantaj Cepte” sekmesi üzerinden Vodafone 40. İstanbul Maratonu’na özel marka indirimlerinden de faydalanabiliyorlar.