Oynatma Listesi
VİDEO

Teröristler havadan ve karadan böyle vuruldu

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin komando birlikleri ve Özgür Suriye Ordusu güçlerinin Suriye'nin Raco beldesine girmesinin ardından 'temizlik' operasyonları sürüyor. Raco merkezde bir binada kıstırılan keskin nişancılar, havadan ve karadan ateş altına alındı. İrfan SAPMAZ/SURİYE, (DHA)

Suriye'nin Afrin bölgesindeki teröristlere yönelik gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı çerçevesinde en stratejik merkezlerden birisi olan Raco'ya yönelik başlatılan operasyonlar çerçevesinde şehir içerisinde bu kez ev ev aramalar gerçekleştirilerek, teröristlerin bulunup bulunmadığı kontrol ediliyor.

Raco'da başlayan operasyonlarda ÖSO ile şiddetli çatışmalara giren teröristlerin bulunduğu binalar yoğun ateş altında tutularak etkisiz hale getirilmeye çalışılmış ve o binalardan birisinde direnen teröristlere karşı şiddetli karşılık verilmişti. Binadaki teröristlerin tamamının etkisiz hale getirilmesi için TSK'dan yardım istenmişti. Binanın koordinatının TSK'ya ÖSO tarafından verilmesinin ardından jetler havadan binayı vurarak imha etmişti. İşte bu anlar, DHA muhabirinin kamerasına anbean yansıdı.


GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER