Geri Dön
Merkez Başkent EDAŞ’tan Adana’da bakım ve yatırım çalışmaları

Başkent EDAŞ’tan Adana’da bakım ve yatırım çalışmaları

Başkent EDAŞ’tan Adana’da bakım ve yatırım çalışmaları

Başkent EDAŞ’tan Adana’da bakım ve yatırım çalışmaları

ADANA, (DHA)- Başkent EDAŞ, Adana’da kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2022 yılının ilk 6 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini sürdürdüğünü duyurdu. Şirket, Adana’da hizmet verdiği 12.540 trafo ve 35.614 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü.

Daha aydınlık bir Adana için Çukurova, Seyhan, Sarıçam, Yüreğir, Ceyhan, Yumurtalık, Karaisalı, Karataş, Pozantı, Kozan, İmamoğlu, Aladağ, Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli’de 7.826 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ ekipleri, bölgede 15 trafo ile 191 dağıtım merkezini de elden geçirdi. Ayrıca kentte 1.821 Km’lik hattın bakımı tamamlandı.

KENTTE 1.293 YENİ AYDINLATMA ARMATÜRÜNÜN MONTAJINI DA TAMAMLADI

Adana’da hizmet verdiği 1 milyondan fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 78 kilometrelik yeni yer altı hattı tesis eden Toroslar EDAŞ ekipleri, kentte 1.293 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 84 elektrik panosu ve 25 trafo merkezi montajı da tamamlandı.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber