Geri Dön
Merkez Amasya Belediye Başkanı Sarı: Sizlerin destek ve dualarınızla yola çıktım, destek ve dualarınızla yoluma devam edeceğim

Amasya Belediye Başkanı Sarı: Sizlerin destek ve dualarınızla yola çıktım, destek ve dualarınızla yoluma devam edeceğim

Amasya Belediye Başkanı Sarı: Sizlerin destek ve dualarınızla yola çıktım, destek ve dualarınızla yoluma devam edeceğim

Amasya Belediye Başkanı Sarı: Sizlerin destek ve dualarınızla yola çıktım, destek ve dualarınızla yoluma devam edeceğim

Şerife Serap KARA-Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA) - AMASYA Belediye Başkanı Mehmet Sarı, "Ben sizlerin destek ve dualarınızla yola çıktım. Sizlerin destek ve dualarıyla yoluma devam edeceğim. Artık en kötünün geride kaldığına inanıyorum. Allah sağlık, ömür verirse önümüzdeki iki yılda daha azimli, daha kararlı bir şekilde çalışacağım’ dedi. 

Amasya'da MHP İl Başkanlığı "Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma" temalı programı kapsamında kent merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ardından Belediye Kültür Merkezi'nde toplantı düzenlendi. Toplantıya MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Adem Yurdagül, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Cemil Yavuz Aksu, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, MHP İl Başkanı Şuayip Ak , AK Parti İl Başkanı Ekrem Toto, MHP Merkez İlçe Başkanı Semih Aşkan ve partililer katıldı.

'TÜRKİYE'NİN SİGORTASI MHP'

MHP'nin iyi günde de kötü günde de milletle birlikte olduğunu ifade eden MHP İzmir Milletvekili Hasan Kolyoncu; "24 Haziran seçimlerinden bu yana TBMM'de çıkarılan kanunlarda MHP'nin üzerine düşeni yapmıştır. Bu yüzyılın en önemli seçiminde devlet ve milletin bekası için Türk milletine sevdalı Cumhur İttifakı'na destek istiyoruz. Türkiye'nin sigortası MHP, mecliste güçlü olmalı. Bayrak inmesin, ezan dinmesin diye milletin huzuru için mücadelemiz devam edecek. MHP gücünü sadece milletinden alır. Çünkü eğer bu memlekete, bu millete bir ihanet olacaksa, tabii ki her siyasi partimizde vatanseverler vardır elbet ama ilk reaksiyon mutlaka MHP'den gelecektir. Bunu bilen emperyalistler ve onların uzaktan kumandalı maşaları, MHP hakkında manipülasyonlar yapmaya devam etmektedirler" diye konuştu.

'DESTEK VE DUALARINIZLA YOLUMA DEVAM EDECEĞİM'

Amasya’ya ve Amasyalıya hizmet etmekten büyük gurur duyduğunu ifade eden Amasya Belediye Başkanı Mehmet Başkan Sarı ise yaptığı konuşmada, "3 yıl önce bana verdiğiniz görev ve sorumluluğu yerine getirmek için gece-gündüz çalışmaya devam edeceğim. Hemşerilerimizin huzurlu, mutlu bir şekilde yaşamaları için belediye olarak bütün imkânlarımızı kullanıyorum. Söz verdiğim şekilde projelerimizi hayata geçirdiğimizde Amasya’mızı “Mutlu Şehir” haline getirmeye bir adım daha yaklaşacağımızı düşünüyorum. Ben sizlerin destek ve dualarınızla yola çıktım. Sizlerin destek ve dualarıyla yoluma devam edeceğim. Artık en kötünün geride kaldığına inanıyorum. Allah sağlık, ömür verirse önümüzdeki iki yılda daha azimli, daha kararlı bir şekilde çalışacağım’ ifadelerini kullandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber