Geri Dön
Merkez Amasya’da vatandaşlara pide ikramı

Amasya’da vatandaşlara pide ikramı

Amasya’da vatandaşlara pide ikramı

Amasya’da vatandaşlara pide ikramı

Şerife Serap KARA-Sinan HARMANCI/AMASYA, (DHA) - AMASYA Belediyesi, Ramazan ayında vatandaşlara, ihtiyaç sahibi ayrımı yapmadan günde 2 bin pide dağıtıyor.

Belediye ekipleri, her gün yüzlerce ailenin kapısını çalıyor belirlenen noktalarda ve araçları durdurarak vatandaşlara pide ikramında bulunuyor. Ramazan ayının son gününe kadar farklı mahallelerde pide dağıtımının süreceğini kaydeden Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, “Ramazan Ayı’nın himmetinden, bereketinden yararlanmak ve herkesten dua almaktan başka beklentimiz yok” dedi.

Bahçeleriçi Mahallesinde pide dağıtımına katılan Ramazan Ayının sonuna kadar 100 bin pideyi vatandaşa ikram edeceklerini söyleyen Başkan Sarı, ‘Günlük vatandaşlarımıza 2 bin pide dağıtıyoruz. Ramazan ayının sonuna kadar 100 bin pide vatandaşımıza dağıtmış oluruz. Mahallerimizde pide ve ekmek satan esnafımızın da pidelerini satın alıyoruz. Onlara da bir nebze de olsa katkıda bulunuyoruz. Biz mübarek günde kimsenin gönlünü kırmak için değil, gönlünü almak için mücadele ediyoruz. Dua almaktan başka beklentimiz yok. Ayrıca çocuklara da çikolata ikramında bulunarak onları da sevindiriyoruz. Ömrümüz olduğu, görevde olduğumuz sürece pide dağıtımız ve bu tür hizmetlerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber