Geri Dön
Antalya Antalya polisinden kumar operasyonu

Antalya polisinden kumar operasyonu

Antalya polisinden kumar operasyonu

Antalya polisinden kumar operasyonu

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı kumar operasyonunda 6 kişiye adli işlem, 13 kişiye de 23 bin 647 TL para cezası uygulandı.

Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri Kepez ve Muratpaşa ilçelerinde faaliyet gösteren iş yerlerinde kumar oynatıldığı, iş yerinin giriş kapılarının kilitli olduğu ve camlarının koyu perde ile kapatılarak içerisinin görünmediği, kamera sistemleri ile giriş kapısının izlendiği ve erkete tabir edilen şahıslar tarafından içeri giren şahısların kontrol edildiği, kılıç masası olarak tabir edilen kumar oyunu için özel olarak dizayn edilmiş masaların bulunduğu istihbaratı üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde operasyon başlattı.

13 KİŞİYE PARA CEZASI

Ekiplerin yaptığı operasyonlarda 3 adreste kumar oynatıldığı tespit edilirken, 5 deste iskambil kağıdı, 2 adet yazboz, 14 adet Poker Pulu olarak kullanılan Okey Taşı ve 8 bin 150 TL'ye el konuldu. İşletme sahibi olan ve ayrıca erkete olarak bekleyen toplam 6 şahıs hakkında 'Kumar oynatılması için yer ve imkan sağlama' suçundan adli işlem yapılırken, kumar oynayan 13 şahsa da '5326 Sayılı Kabahatler Kanunun 34'üncü Maddesine' göre 23 bin 647 TL idari para cezası uygulandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber