Geri Dön
Kaş Hadise Kaş'ı coşturdu

Hadise Kaş'ı coşturdu

Hadise Kaş'ı coşturdu

Hadise Kaş'ı coşturdu

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)- KAŞ Belediyesi tarafından bu yıl 23'üncüsü düzenlenen Uluslararası Likya - Kaş Kültür ve Sanat Festivali'nin ikinci gününde ünlü pop şarkıcısı Hadise konser verdi. 2 saatten fazla sahnede kalan ünlü şarkıcı, Kaşlıları coşturdu.

Uluslararası Likya - Kaş Kültür ve Sanat Festivali'nin ikinci gününde eski Kaş Yat Limanı'nda düzenlenen konseri, Antalya Vali Yardımcısı Suat Seyitoğlu, Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kaş Orman İşletme Müdürü Süleyman Demir, AK Parti İlçe Başkanı Okay Bilgin, MHP İlçe Başkanı Cemil Kolak, daire amirleri, belediye meclisi üyelerinin de aralarında yer aldığı yaklaşık 5 bin kişi izledi. Konser öncesi sahneye çıkan DJ Kaşlılara telefon şov yaptırdı.

Ardından sahneye ünlü pop şarkıcısı Hadise çıktı. Hadise konserine 'Aşk Kaç Beden Giyer' şarkısı ile başladı. 'Mesajımı Almıştır O', 'Şampiyon Şeker', 'Yaz Günü', 'Olduramazsın', 'Düm Tek Tek', 'Evlenmeliyiz', 'Neredesin Aşkım?', 'Prenses' gibi şarkılarının yer aldığı toplam 21 şarkı söyleyen Hadise, ekibi ile birlikte dans etti. Hadise konserini 'Sarışınım Gel' şarkısı ile bitirdi. Konser sonunda Vali Yardımcısı Suat Seyitoğlu ve Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, ünlü şarkıcıya çiçek verdi. Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş da Hadise'ye bir Kaş tablosu hediye etti.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, "Bugün sabahtan itibaren etkinliklerimizi devam ettiriyoruz. Gerçekten müthiş bir ses, müthiş bir isim Hadise, bugün sizlerle. Hep beraber güzel bir gece yaşatıyor bizlere. Kendisine çok teşekkür ediyorum. İnşallah yarın da Meis- Kaş Yüzme Yarışları ile çeşitli etkinliklerle festivalimiz devam edecek. Hepinize iyi eğlenceler hayırlı akşamlar diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber