Geri Dön
Serik Serik'e yeni tarım lisesi müjdesi

Serik'e yeni tarım lisesi müjdesi

Serik'e yeni tarım lisesi müjdesi

Serik'e yeni tarım lisesi müjdesi

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, Serik'te yapımı devam eden okulları ziyaret etti. Ziyarete Serik İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz eşlik etti.

Çalışkan, yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi Yukarı Kocayatak'ta yapılması planlanan Tarım Lisesi için yerinde incelemelerde bulundu. Çalışkan, Eski YIBO binasının tadilat ve bakım çalışmalarının ardından Tarım Lisesi yapılacağı müjdesini verdi. Buradaki incelemelerin ardından Serik'te inşaatı devam eden okullarda incelemelerde bulunan Çalışkan, Serik Kız İmam Hatip Ortaokulunda okul müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Çalışkan son olarak Milli Eğitim, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Serik Belediyesi'ni ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, “İlçemize bir de tarım lisesi kazandırıyoruz. İnşaatı devam eden okullardan Gedik Anaokulu, Kadriye Anaokulu ve Karadayı Ortaokulu inşaatları tamamlanarak yeni eğitim ve öğretim yılında hizmete girecek. TekeliOrtaokulu da Şubat tatilinin ardından eğitim ve öğretime açılacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber