Geri Dön
Kuşadası İki orkestradan birlikte 'yaza merhaba' konseri

İki orkestradan birlikte 'yaza merhaba' konseri

İki orkestradan birlikte 'yaza merhaba' konseri

İki orkestradan birlikte 'yaza merhaba' konseri

AYDIN, (DHA) - AYDIN'ın Kuşadası ilçesinde yaz etkinlikleri kapsamında, Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Orkestrası ile Kuşadası Kent Orkestrası’yla konser verdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Orkestrası ile Kuşadası Kent Orkestrası, 'Birlikte güçlüyüz' sloganıyla verdikleri konserle yaza 'merhaba' dedi. Yaz boyunca birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Kuşadası’nın cazibe merkezi Balıkçılar Meydanı’nda düzenlenen konseri Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel de vatandaşlarla birlikte dinledi. Murat Kanbal şefliğindeki Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Orkestrası ile Kadir Güz’ün şefliğini yaptığı Kuşadası Kent Orkestrası, seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla Kuşadalılara keyifli saatler yaşattı. Solistler Efe Dumancı ile Selcan Temel’in canlı performansı, meydanı dolduran Kuşadalılar tarafından uzun süre alkış aldı. Konserin sonunda Belediye Başkanı Ömer Günel, sanatçılara teşekkür plaketi verdi.

Konserin sonundaki konuşmasında Balıkçılar Meydanı'ndaki konserlerin devam edeceğini belirten Başkan Ömer Günel, "Aydın Büyükşehir Belediyesi ile işte bu iki orkestra gibiyiz. Uyum ve iş birliği içerisinde çalışıyoruz. Aydın Büyükşehir Belediyemiz ile her alandaki güçlü birlikteliğimiz kültür ve sanat etkinliklerine de yansıyor. Bugün sezon başlangıcını muhteşem bir konserle yaptık" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber