Geri Dön
İnegöl Bursa'da uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Bursa'da uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Bursa'da uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Bursa'da uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)-BURSA’nın İnegöl ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4,97 gram metamfetamin, 5,19 gram kokain ile uyuşturucu ticaretinden kazanıldığı değerlendirilen 12 bin 535 TL ele geçirildi, 1 şüpheli  gözaltına alındı. 
İnegöl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerince, ilçede uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının önlenmesine yönelik operasyon düzenlendi. Yürütülen fiziki takip sonucu Baykoca Mahallesi’nde bir apartmanın zemin katındaki daireye baskın yapıldı. Evde bulunan S.D.’nin (36) üzerinde 1 tabanca ve tabancaya ait 1 adet mermi, S.Ç.’nin  (26) üzerinde de 3,34 gram metamfetamin ile uyuşturucu madde ticaretinden kazandığı düşünülen 12 bin 535 TL ele geçirildi. Adreste yapılan aramada ise 5,19 gram kokain, 1,63 gram metamfetamin, 1 adet tabanca ve tabancaya ait 6 adet fişek, 1 adet tüfek bulundu. 
S.D.,  serbest bırakılırken, S.Ç. ‘Uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak’ ile ‘Uyuşturucu madde kullanmak’ suçundan gözaltına alındı. (DHA)
FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber