Geri Dön
İznik İftar sofraları İznik’te kuruldu

İftar sofraları İznik’te kuruldu

İftar sofraları İznik’te kuruldu

İftar sofraları İznik’te kuruldu

Şenol POYRAZ/İZNİK (Bursa), (DHA)-BURSA Büyükşehir Belediyesi’nin İznik’te düzenlediği iftar programında yüzlerce kişi aynı sofra etrafında buluştu.
Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel iftar programı bu kez İznik ilçesinde düzenlendi. Marmarabirlik Düğün Salonu önünde yapılan programa, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Süleyman Çelik,  İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ulaş Akhan ve çok sayıda kişi katıldı. İftar öncesi Meddah ve Karagöz gölge oyunu gösterisi, çocuklara keyifli anlar yaşattı. Akşam ezanının okunmasıyla yüzlerce kişi hep birlikte oruçlarını açtı.
İftar sonrası duaların okunmasının ardından kürsüye çıkan Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Süleyman Çelik, 17 ilçede düzenlenen etkinliklerle Ramazan ayının manevi atmosferini tüm şehirde yaşattıklarını söyledi. Ramazan ayının yakınlaşmak ve paylaşmak anlamına geldiğini de belirten Çelik, “Son iki yıldır Ramazan ayı geleneklerimizi yaşayamamıştık. Bu yıl bu kutlu ayı birlikte yaşamak nasip oldu. Umarım nice bayramlarda birlik ve beraberlik içinde buluşuruz” dedi. (DHA)
FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber