Geri Dön
İznik İznik, EMITT 2022'de tanıtıldı

İznik, EMITT 2022'de tanıtıldı

İznik, EMITT 2022'de tanıtıldı

İznik, EMITT 2022'de tanıtıldı

Şenol POYRAZ/İZNİK (Bursa), (DHA)-BURSA’nın İznik Belediyesi, bu yıl 25’incisi gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’e katıldı. Katılımcılar, stantta kurulan İznik Çinisi Workshop alanında çini boyadı. 

Dünyanın en büyük 4 turizm fuarı arasında yer alan EMITT, 9 – 12 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. 14 farklı ülkeden katılımcıların olduğu fuarda, İznik Belediyesi’nin standı yoğun ilgi gördü. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, standı ziyaret eden ilk isim oldu. Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Bakan Ersoy'a hediye takdim etti. TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, Bursa Valiliği de yapan Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Giresun Valisi Enver Ünlü,  Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürü Kamil Özer, fuara katılan belediyelerin başkan ve yöneticileri, bürokratlar ile STK temsilcileri de standı ziyaret etti. Fuara ilişkin açıklama yapan Usta, "EMITT 2022’de İznik Standımız bir saniye boş kalmadı. Her platformdan katılımcıların dikkatini çektik. Bu yoğun ilgi bizleri çok mutlu etti. İznik'i dünyanın en büyük turizm fuarlarında tanıtmaya, en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, standı ziyaret eden yerli ve yabancı turizmcileri ağırlarken, stantta bulunan İznik Çinisi Workshop alanında İznik Çinisi boyayan ziyaretçilere çini kolye hediye edildi.

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber