Geri Dön
Karacabey Karacabey’de konser ve futbol heyecanı bir arada yaşandı

Karacabey’de konser ve futbol heyecanı bir arada yaşandı

Karacabey’de konser ve futbol heyecanı bir arada yaşandı

Karacabey’de konser ve futbol heyecanı bir arada yaşandı

Yasin KESKİN/KARACABEY (Bursa), (DHA)-BURSA’da Karacabey Belediyesi tarafından düzenlenen, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Oğuzhan Koç sahne aldı. Konser öncesi sahneye kurulan dev ekrandan, 1’inci Lig’e çıkma mücadelesi veren Karacabey Belediyespor’un evinde oynadığı Tarsus İdmanyurdu play-off yarı final müsabakası yayınlandı. 
İlçede 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yaz konserleri serisi, Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Oğuzhan Koç ile başladı. Oğuzhan Koç, repertuvarı ve sahne enerjisi ile izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen konser öncesi de Karacabey Belediyesi, sahneye dev ekran kurarak, 1’inci Lig’e çıkma mücadelesi veren Karacabey Belediyespor’un evinde Tarsus İdman Yurdu ile oynadığı ve 0-0 biten play-off yarı final müsabakasını ekranlara taşıdı. Meydanı dolduran binlerce kişi, hem maç hem de konser keyfini birlikte yaşadı. 
Yaz boyunca devam edecek konserlerin ilkinde Belediye Başkanı Ali Özkan da sahneye çıkarak, Oğuzhan Koç’a ilçeye özgü motiflerin yer aldığı porselen tabak hediye etti. (DHA)
FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber