Geri Dön
Kestel Kestel Belediyesi’nden 6 bin öğrenciye diş bakım seti

Kestel Belediyesi’nden 6 bin öğrenciye diş bakım seti

Kestel Belediyesi’nden 6 bin öğrenciye diş bakım seti

Kestel Belediyesi’nden 6 bin öğrenciye diş bakım seti

Hasan BOZBEY/KESTEL (Bursa), (DHA)-BURSA’da Kestel Belediyesi, çocuklara diş fırçalama alışkanlığı kazandırmak için, ilkokul ve ana okulu öğrencilerine diş fırçası seti hediye ediyor. 
Sağlıklı dişlere sahip nesillerin yetiştirilmesi amaçlanan uygulamada, 6 bin ilkokul ve ana okulu öğrencisine diş macunu ve diş fırçasından oluşan setler dağıtılmaya başlandı. Dağıtımın yıl içerisinde belirli periyotlar halinde tekrarlanacağının altını çizen Belediye Başkanı Önder Tanır, ‘’Kestel Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlığını önemsiyoruz. Bu vesile ile onlara diş fırçalama alışkanlığını kazandırmak adına bu uygulamaya başladık. Sınıfları tek tek dolaşarak, onlara diş macunu ve diş fırçasından oluşan setleri hediye ediyor, hepsinden diş fırçalama sözü alıyoruz. Çocuklarımızın o samimiyeti, görüntüsü bizi pozitif bir havaya sokuyor. Belediye olarak halkımızın sağlığını korumak için, bir çok önemli projeyi hayata geçiriyoruz. Bu tür projelerimizin sayısı artarak devam edecek. Bu duygularla tüm çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor, sağlıklı günler diliyorum’’ dedi. 
Öte yandan Kaymakam Recep Öztürk ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Uç da diş bakım setlerinin dağıtılmasına katılarak öğrencilerle bir araya geldi. (DHA)
FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber