Geri Dön
Merkez Bursa'da ilkokul öğrencileri maskelerden çelenk yaptı

Bursa'da ilkokul öğrencileri maskelerden çelenk yaptı

Bursa'da ilkokul öğrencileri maskelerden çelenk yaptı

Bursa'da ilkokul öğrencileri maskelerden çelenk yaptı

Osman SAK/BURSA,(DHA)-BURSA'da, ilkokul öğrencilerinin maskelerden yaptığı çelenk, Bursa İl Sağlık Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz'a hediye edildi.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş İlyas Genel İlkokulu öğrencileri, ‘Maskelerimiz Çiçek Açtı’ e-Twinning projesi kapsamında maskelerden çelenk yaptı. Projede görev alan öğrenci ve öğretmenler, İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz'ı makamında ziyaret edip, çelengi de hediye etti.  Ziyaretin ardından açıklama yapan Yavuzyılmaz, "Bu tarz etkinliklerle farkındalığı artırıp bundan sonra neler yapılmalı yada nelere dikkat edilmeli, nasıl dersler çıkarmalıyız? Bunlara bakmalıyız artık. Proje kapsamında nostalji havasında maskeleri çiçek haline dönüştürmüş. Ayrıca kız çocuklarının taçları, erkek çocuklarının papyonları da maskelerden yapılmış. Çok güzel olmuş. Maskeler hakikaten bir dönem hayatımızın olmazsa olmaz bir parçasıydı. Her cebimizde bir maske çıkıyordu. Çocuklarımızın emeklerine teşekkür ediyorum. Bizleri hatırlamaları çok ince bir davranış. Bu manada hem öğretmenlerine hem de kendilerine teşekkür ediyorum. Güzel bir etkinlik yapmışlar. Büyüklerine, sağlıkçı teyzelerine, amcalarına böyle bir nezaket göstermişler” dedi.

Projede görev alan sınıf öğretmeni Semra Karakuş da, sağlık çalışanlarına pandemi dönemindeki emekleri ve yoğun çabalarından dolayı minnettar olduklarını belirtti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber