Geri Dön
Mustafakemal Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Kanar öğrencilerle buluştu

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Kanar öğrencilerle buluştu

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Kanar öğrencilerle buluştu

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Kanar öğrencilerle buluştu

Gökhan ÖZHAN/MUSTAFAKEMALPAŞA,(Bursa),(DHA)-BURSA'da Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, lisesi öğrencileriyle buluştu. Yöneltilen soruları yanıtlayan Belediye Başkanı Kanra, öğrencilerin isteklerine de "hayır" demedi.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi TYT sınavına hazırlanan öğrenciler ile bir araya geldi. Kendisine yöneltilen soruları cevaplandıran Belediye Başkanı Kanar, Mustafakemalpaşa’nın gözde projelerinden olan Millet Kıraathanesi, Sıfır Atık, Gençlik Merkezi, Muradiye Sarnıç, Millet Bahçesi ve Veteriner İşleri Müdürlüğü, Güneş Enerjisi Sistemleri, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü Projeleri, Aş evleri, Giysi Bankaları ve Alt Yapı hakkında  bilgi verip,  planlanan çalışmaları anlattı.
‘SÖZ VERDİ’

Belediye Başkanı Mehmet Kanar'ın ziyareti sırasında öğrenciler kendisinden, ilçe dışındaki üniversitelere gezi talebinde bulundu, "Veli izinlerinizi alın, yarın sabah servis kapınızda, ne zaman isterseniz hizmetinize hazır" diyen belediye başkanı, öğrencilerden, yaşadıkları tüm sorun ve problemleri kendisine iletmesini istedi.


FOTOĞRAFLI

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber