Geri Dön
Denizli Kazada savrulan 2 araç, kaldırımdakilere çarptı; Azra bebek öldü, 7 yaralı

Kazada savrulan 2 araç, kaldırımdakilere çarptı; Azra bebek öldü, 7 yaralı

Kazada savrulan 2 araç, kaldırımdakilere çarptı; Azra bebek öldü, 7 yaralı

Kazada savrulan 2 araç, kaldırımdakilere çarptı; Azra bebek öldü, 7 yaralı

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)-DENİZLİ'nin Merkezefendi ilçesinde kırmızı ışıkta geçen minibüs ile otomobil çarpıştı. Savrulan 2 araç, yolun karşısına geçmeyi bekleyen yayalara çarptı. Kazada kaldırımdaki Ömer Faruk Bakan (46), Kumral Özkaya (34) ve bebek arabasındaki Amine Azra Bakan (1) ile otomobildeki 5 kişi yaralandı. Amine Azra bebek, hastanede hayatını kaybetti. Alkollü olduğu tespit edilen minibüs sürücü Ender Başkafa gözaltına alındı.
Kaza, dün saat 21.00 sıralarında Şemikler Mahallesi Cinkaya Bulvarı Sosyete Pazarı Kavşağı'nda meydana geldi. Hüseyin Kapucu (59) yönetimindeki 20 ACU 547 plakalı otomobil ile kırmızı ışıkta geçtiği tespit edilen Ender Başkafa'nın (47) kullandığı 20 ABH 46 plakalı minibüs çarpıştı. Savrulan 2 araç, yolun karşısına geçmeyi bekleyen yayalara çarptı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine acil sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.
BİRİ BEBEK 8 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI
Sağlık ekipleri, kaldırımda yaralanan Ömer Faruk Bakan, Kumral Özkaya ve bebek arabasındaki Amine Azra Bakan'ı, Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kazada otomobil içinde sıkışan Hilal Öğünç (36), Zülal Öğünç (13), Gül Gök (33), Onur Gök (33) ve Yağız Gök (7) de itfaiye ekiplerince bulundukları yerden çıkartıldı. Yaralılar, ambulanslarla Denizli ve Servergazi devlet hastanelerine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Amine Azra bebek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bu arada 1.57 promil alkollü olduğu belirlenen minibüs sürücü Ender Başkafa, polis ekiplerince gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber