Geri Dön
Merkez Gümüşhanespor futbolcularına aile sürprizi

Gümüşhanespor futbolcularına aile sürprizi

Gümüşhanespor futbolcularına aile sürprizi

Gümüşhanespor futbolcularına aile sürprizi

Sinan UÇAR/GÜMÜŞHANE ,(DHA)-TFF 3.lig ekiplerinden Gümüşhanespor’da yönetim grubu iftar yemeğine oyuncu grubunun ailelerini davet ederek futbolculara sürpriz yaptı. Gümüşhanespor Sportif Direktörü Recep Can, “Ligimizin bitmesine iki hafta kaldı. Son maçımızda Edirne’de olacak. Oyuncularımız bayramı ailelerinden uzak yaşamış olacaktır. Bizde iftar yemeğine futbolcuların ailelerini getirerek oyuncularımıza sürpriz yaptık” dedi.

Gümüşhanespor yönetim kurulu Orduspor 1967 müsabakası öncesinde oyunculara prim açıklaması ve maç öncesi son toplantının yapılacağını duyurarak iftar yemeğinde bir araya gelineceği bildirdi.  Futbolcular ailelerinin yemeğe katılacağından habersiz bir şekilde yönetim kuruluyla toplantı yapmak için iftar yapılacak olan restoranda bir araya geldi. Tüm oyuncular toplanınca kırmız beyazlı ekibin yönetimi futbolcu ailelerini toplantı yapılacak olan restoranda getirdi. Ailelerini karşılarında gören futbolcular büyük heyecan ve mutluluk yaşadı. Gümüşhanespor’da gurbetçi oyuncuların aileleri ise daha önce çektiklerini videoları izlettiler. 

Futbolcu grubuna maç toplantısı yapacaklarını duyurarak bir araya topladıklarını belirten Gümüşhanespor sportif direktör Recep Can, “Bu haftada tüm ailelerle görüştük. Ankara, Bursa, İzmir ve Trabzon olmak üzere birçok kentten biletleri aldık ve ailelerini davet ettik. Futbolculara yapılacak sürpriz hakkında hiç bir şey anlatmadık. Her maç öncesi futbolcuları bir araya toplar, son konuşmalar yapılır ve primler açıklanır. Yönetim olarak oyuncu grubumuza prim açıklaması ile Orduspor maçı öncesi son toplantının duyurulacağını söyledik. İftar yemeğinde bir restoranda bir araya geldiler. Futbolcular restoranda toplanınca aileler ile birlikte onların yanına gittik. Ailelerini gören futbolcularımız çok mutlu oldu. Onların gözlerinde ki sevinç, bizleri daha çok mutlu etti.  Bayramı erken getirmiş olduk. Davetimizi kırmayan tüm ailelere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Gümüşhanespor futbolcusu Mustafa Aydoğdu yönetim gerçekleştirdiği sürpriz için teşekkür ederek, “Çok önemli bir maç öncesi böyle bir hediyenin sunulması bizi ayrıca motive etti. Haberimiz yoktu, sürpriz oldu. Ordu maçı bizim için daha özel oldu” diye konuştu.

Gümüşhanespor futbolcusu Abdurrahman İlkyaz ise, “Yönetimimize çok teşekkür ediyorum. Ailelerimiz geldi, çok mutlu olduk. İnşallah bu mutluluğu Orduspor maçına taşır, bizlerde yönetimimizi mutlu ederiz” dedi.

Kulübün daveti üzerine kente gelen Selen Nur Savaş da, “Yönetimimiz ile görüştük. Uçak ile geldi. Çok mutluyuz. Takımımıza destek için geldim” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber