Geri Dön
Merkez Off-Road tutkunları Gümüşhane’de buluştu

Off-Road tutkunları Gümüşhane’de buluştu

Off-Road tutkunları Gümüşhane’de buluştu

Off-Road tutkunları Gümüşhane’de buluştu

Sinan UÇAR/GÜMÜŞHANE,(DHA) - GÜMÜŞHANE’de bir araya gelen off-road tutkunları zorlu etaplardan oluşan parkurda, kıyasıya mücadele etti.  Yarışmacılar, 1500 metrelik alanda yapılan mücadeleler renkli görüntüler oluşturdu.

Gümüşhane Off-Road Kulübü Motor ve Doğa Sporları Derneği (GÜMOFF) tarafından Off Road yarışları düzenlendi. Türkiye’nin 40 ilinden gelen yüzlerce off -road tutkunu Gümüşhane’de buluştu.  Yarışmacılar, 1500 metrelik pist alanındaki çamur, rampa, çukur ve virajlı yolda dereceye girebilmek için kıyasıya bir mücadele etti. Seyircilerin ilgiyle izlediği yarışma büyük beğeni aldı.

Kocaeli’nden Off-Road yarışları için gelen Seval Soslu, güzel bir organizasyonun yaşandığını belirterek, “Araç sayısı çok fazla, güzel bir anı biriktiriyoruz. Bakıldığı zaman erkek egomanyasında bulunan bir spor olarak görünüyor aslında ama son zamanlarda biz kadınlar da ön plana çıkmış durumdayız. Doğuda ve birçok bölgede yapılan organizasyonlara katılım sağlamaya çalışıyoruz. Burada bulunan tüm kadınlarımızı cesaretlendirmek istiyoruz. Bu doğrultuda da faydalı olduğumuzu düşünüyoruz. Bugünde burada gerçekten harika bir atmosfer var” diye konuştu.

Erzurum’dan yarışlara katılmak için gelen İlknur Yalçın da, “Erzurum kadın off-road ekibi olarak katılım sağladık. Güm-off ev sahipliğinde yapılan organizasyona hem destek sağlamak hem de yarışın içinde olmak için buradayız. Bu ortamda bulunmaktan çok mutlu olduk. Bizler üç kadın olarak bugün yarışmaya katılacağız. Destek sağlayan, katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz. Yarışa katılım sağlayan, yarışlar da yer alacak olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber