Geri Dön
Torul Gümüşhane’de Trabzonspor taraftarlarından kutlama hazırlığı

Gümüşhane’de Trabzonspor taraftarlarından kutlama hazırlığı

Gümüşhane’de Trabzonspor taraftarlarından kutlama hazırlığı

Gümüşhane’de Trabzonspor taraftarlarından kutlama hazırlığı

Sinan UÇAR/TORUL, (GÜMÜŞHANE),(DHA) - GÜMÜŞHANE’nin Torul ilçesinde Trabzonsporlu taraftarlar ilçe merkezini bordo mavili bayraklarla süslemeye başladı. Torul Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Veysel Küçüköner, “Takımımızı şampiyonluk yolunda desteklemek için bayraklarımızı ilçemizin dört bir tarafına astık" dedi.

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık sezonunda topladığı 60 puanla rakipleri ile arasında ki puan farkını açan lider Trabzonspor’un taraftarları şampiyonluğu erkenden kutlanmaya başladı. Torul ilçesindeki Trabzonsporlu taraftarlar ligin bitimine 13 hafta kalmasına rağmen en yakın rakibi ile arasında 12 puan fark bulunan ve haftalardır liderliğini sürdüren Trabzonspor için ilçenin dört bir yanını bayraklar ile süsleyerek erkenden şampiyonluk havasına girdi. 

Torul Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Veysel Küçüköner, “Takımımızı şampiyonluk yolunda desteklemek için bayraklarımızı ilçemizin dört bir tarafına astık. Torul’umuzu yavaş yavaş süsleyerek şampiyonluk havasına şimdiden girmek istedik. Şuanda 60 puan ile açık ara lideriz. İnşallah herhangi bir sakatlık yaşamazsak şampiyon olacağız. Sakatlık yaşansa bile yedeklerimize olan güvenimizde sonsuz. Buradan dönüş yok. Trabzonspor’un şampiyonluğunu Allah’ın izniyle dillere destan bir şekilde kutlayacağız. Torul’umuzu o güne kadar daha çok Trabzonspor bayrağı ile süslemeye devam edeceğiz" diye konuştu. 

Trabzonsporlu olan Fatih Atasoy ise sosyal aktivitelerin az olduğu Torul’da tek sevdasının Trabzonspor olduğunu dile getirerek, “Burada maçları toplu bir şekilde izlemenin atmosferi başka oluyor. Pek fazla sosyal aktivitemizin olmadığı Torul’da tek sevdamız Trabzonspor. İnşallah bu sene şampiyonluğa koşacağız. Ligin bitmesine daha 13 hafta var ama bizim inancımız bu seneyi şampiyon olarak tamamlamak" dedi.

FOTOĞRAFLI 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber