Geri Dön
Merkez Şehit Özel Harekat Polisi unutulmadı

Şehit Özel Harekat Polisi unutulmadı

Şehit Özel Harekat Polisi unutulmadı

Şehit Özel Harekat Polisi unutulmadı

Özkan AYDIN / IĞDIR, (DHA)- AĞRI'nın Doğubayazıt ilçesinde 13 Mayıs 2021'de teröristlerce roketatarla yapılan saldırıda şehit olan Özel Harekat Polisi Veli Kabalay  görev yaptığı Iğdır emniyet müdürlüğünde dualarla anıldı.
    Iğdır Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen anma programında iki camide ve Doğubayazıt yolu Ağrı Dağı eteğinde bulunan Özel Harekât Şubesinde mevlit ve Kur'an-ı kerim okutuldu Şehit polis Veli Kabalay'ın adının verildiği Halfeli beldesindeki ana okulu ziyaret edilerek öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.
    Iğdır Özel Harakat Şubesinde yapılan anma programına Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, Cumhuriyet Başsavcısı Serkan Başaran, 5'nci Hudut Alay Komutanı Albay Ramazan Sedat Baş, Jandarma Komutanı Albay Nejdet Karaca, Emniyet Müdürü Oğuzhan Yonca, Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı ve davetliler katıldı.
    Burada okunan mevlit ve Kur'an-ı Kerimden sonra şehitler için dua edildi. Törende, anaokulu öğrencileri Şehit polisin 1,5 yaşındaki kızı Asel Kabalay'a yazdığı duygu dolu mektubu okudu.
          Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim, burada yaptığı konuşmada, "Vatan şehitlerine Allah'tan rahmet diliyorum. Vatan toprağı, bayrağı için bu vatanın birliği ve beraberliği için şehit olanlarımızı rahmetle anıyoruz. Onların emanetlerine her zaman sahip çıkacağız. Kızına ailesine sahip çıkacağız. Şehitlerimizi unutmayacağız. Bu vatan bu toprak kolay kurtarılmadı, kurulmadı. Ülkemiz kurulan tuzaklarla tehlikelerle karşı karşıyadır. Şehidimize ve kızına mektup yazan çocuklarımızı kutluyorum. Vatanımıza sahip çıkacağız. Bu coğrafya çok zor bir coğrafya bu coğrafyada yaşamak toprağımıza sahip çıkmak görevimizdir. Bu coğrafyada Veli gibi kahramanlarımız her zaman çıkacak vatanı kuruyacaktır" diye konuştu

FOTOĞRAF

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber