Geri Dön
Merkez Ücretsiz çay ve kahve içip, LGS, KPSS, üniversite sınavlarına hazırlanıyorlar

Ücretsiz çay ve kahve içip, LGS, KPSS, üniversite sınavlarına hazırlanıyorlar

Ücretsiz çay ve kahve içip, LGS, KPSS, üniversite sınavlarına hazırlanıyorlar

Ücretsiz çay ve kahve içip, LGS, KPSS, üniversite sınavlarına hazırlanıyorlar

Özkan AYDIN / IĞDIR, (DHA)- IĞDIR Valiliği ve Belediyesi tarafından hizmete açılan 3 millet kıraathanesine giden öğrenciler, ücretsiz çay ve kahve içip, internetten yararlanarak KPPS, LGS ve üniversite sınavlarına hazırlanıyor.
         Her gün yüzlerce öğrenci ve vatandaşlar tarafından kullanılan millet kıraathanelerinde çay, kahve ve internet kullanımın ücretsiz olduğunu söyleyen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Birimi Şube Müdürü Recai Şahin, "Buraya gelen öğrenci ders çalışırken çay ocağında gidip çay veya kahve alabiliyor. Nezih bir ortamda ders çalışıp, kitap okuyabiliyor. Millet kıraathanelerine KPSS ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. Haftanın 7 günü saat 08:00 ile 19:00 saatleri arasında hizmet veriyoruz. Öğrencilere kitaplar, kitapçıklar dağıtıyoruz" diye konuştu.
         Bu fırsatı çok iyi değerlendirdiklerini söyleyen öğrencilerden Canan Kaçmaz, "Çoğumuzun evinde kendimize ait odamız yok. Ev kalabalık olduğu için ders çalışamıyoruz. Burada her türlü imkana sahibiz. Ortam çok güzel, istediğimiz kaynağa ulaşabiliyoruz. Burada herkes ders çalıştığı için zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz. Sınırsız çay ve kahve içebiliyoruz. Bize bu imkanı sağlayan Vali beye çok teşekkür ederiz" dedi. (DHA)

FOTOĞRAF

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber