Geri Dön
Isparta Isparta 32 Spor yara aldı

Isparta 32 Spor yara aldı

Isparta 32 Spor yara aldı

Isparta 32 Spor yara aldı

 

Nurettin ARKAN/ISPARTA, (DHA)- TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta ilk 5'e kalarak 1. Lig'e çıkmak için play-off mücadelesine hak kazanan Isparta 32 Spor çeyrek final ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde Karacabey Belediye Spor'u ağırladı. Karşılaşmayı ev sahibi takım 2-0 kaybederek önemli bir avantajı yitirdi.

Isparta Atatürk Stadı'nda dün akşam oynanan müsabakayı Davut Dakul Çelik, Sezgin Çınar, Ali Can Alp hakem üçlüsü yönetti. Ispartalı sporseverler tribünleri doldururken, AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve 20 bin sporsever maçı izledi.

Maçın ilk dakikalarında karşılıklı ataklar geliştiren takımlar skoru değiştirecek golü atamadı. Maçın 37. dakikasında misafir takım Bekir Can Kara'nın golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sonuçlandı. İkinci yarının 67 dakikasında Isparta 32 Spor skoru eşitleyen golü attı ancak ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. Bu dakikadan sonra maçta gerilimli anlar yaşandı. Rakip takım 84. dakikada Uğur Mustafa Türk'ün ayağından 2. golü kaydetti. Skoru korumaya çalışan Karacabey Belediyesporlu oyuncular zamana oynamaya başlayınca sinirler iyiden gerildi ve maçın 89. dakikasında Isparta 32 Spor kalecisi Alp Arda kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Maç Karacabey Belediyespor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber