Geri Dön
Isparta Sulama kuyusunun trafosu çalındı

Sulama kuyusunun trafosu çalındı

Sulama kuyusunun trafosu çalındı

Sulama kuyusunun trafosu çalındı

 

Nurettin ARKAN/ISPARTA, (DHA)- ISPARTA'nın merkeze bağlı Büyük Hacılar köyü arazisinde sulama kuyusuna ait elektrik trafosu çalındı.

Olay, Büyük Hacılar köyü arazisinde meydana geldi. Aliköy'de ikamet eden ve çiftçilik yapan Müslüm Öztürk'e ait bahçede sulama yapılmak için açılan sondaj kuyusunun elektrik trafosu söküldü. Bahçesini sulamak üzere dün sabah saatlerinde arazinin olduğu yere giden Müslüm Öztürk, direk ve trafo kabini dışında hiçbir malzemenin yerinde olmadığını görünce şaşkına döndü. Müslüm Öztürk'ün haber vermesi üzerine gelen jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Müslüm Öztürk, "Bu trafo belki 15 yıldır bu bahçede bulunuyordu. Arazimizi sulamak amacıyla açtırdığımız derin kuyu sondajından dalgıç pompa ile su çekiyorduk. Sulu tarım yaptığımız bu bahçede şimdi tüm emeklerimiz sulama yapamadığımız için heba olacak. Yaklaşık zararımız 15 bin liranın üzerindedir. Bunu yeniden tesis etmek günler sürer. Kaldı ki yeniden çalınmayacağını nereden bileyim. Jandarmaya haber verdik, araştırılıyor. İnşallah yakalanırlar, çok üzgünüm" dedi.

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber