Geri Dön
Başakşehir Başakşehir’deki kadınlar 8 Mart etkinliğinde bir araya geldi

Başakşehir’deki kadınlar 8 Mart etkinliğinde bir araya geldi

Başakşehir’deki kadınlar 8 Mart etkinliğinde bir araya geldi

Başakşehir’deki kadınlar 8 Mart etkinliğinde bir araya geldi

İSTANBUL, (DHA) - Başakşehir’de, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü anlamlı bir etkinlikle kutlandı. Emin Saraç Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe eşi Kübra Kartoğlu ile birlikte katılan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Kadınlar mutlu olduğunda şehir ve ülke de mutlu olur” dedi.

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun yanı sıra Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cahit Altunay ve AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas, etkinliğe eşleriyle birlikte katıldı.

BAKMER’Lİ KADINLARIN EL EMEĞİ ÜRÜNLERİ SERGİLENDİ

Başakşehir Kadın Aktivite Merkezi BAKMER’de eğitim alan kadınların el emeği, göz nuru ürünleri ve eserleriyle hazırlanan sergi beğeni topladı. Başkan Kartoğlu ve eşi Kübra Kartoğlu, sergiyi birlikte gezdi. Sergide yer alan “Başakşehirli” yağlı boya resmini, Kübra Kartoğlu ile Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan’ın eşi Nihal Turan birlikte tamamladı.

“SADECE BİR GÜN DEĞİL, HER GÜN YANINIZDAYIZ”

Toplumun gerçek mimarları olarak tanımladığı kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Kartoğlu, “Kadınlar; başımızın tacı, toplumun gerçek mimarlarıdır. Hem toplumun, hem de ailenin temelidir. Eli öpülesi annelerimiz, gönüllerimizin sultanı eşlerimiz, gözlerimizin nuru kızlarımıza hak ettiği değerin verilmesi için sadece tek bir gün yeterli değil. Aksi halde; bugün yaptığımız tüm etkinlikler, söylediğimiz tüm güzel sözlerin yarına ulaşması mümkün olmayacaktır. Bu yüzden sadece bir gün değil, her gün kadınlarımızın yanındayız ve olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“KADIN MUTLUYSA ÜLKE DE MUTLUDUR”

BAKMER ile Başakşehir’deki kadınların her an yanlarında olduklarını belirten Başkan Kartoğlu, “Eğitimden kültür sanat etkinliklerine, sağlıktan sosyal yardımlara kadar hayatın her alanında kadınlarımıza pozitif yönde destek verdik. Amacımız, mutluluğun şehrinde tüm kadınlarımızın mutlu olması. Biliyoruz ki; kadın mutluysa haneler mutludur, şehir de mutludur. Kadın mutluysa ülke de mutludur” dedi.

8 Mart etkinliğinde Başakşehir’deki kadınlar, BAKMER Müzik Topluluğu şarkıları, BAKMER kursiyerlerinin tiyatro ve halk oyunları gösterisi ile keyifli bir akşam geçirdi. Orkestranın söylediği şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden Başakşehir’deki kadınlara, etkinlik sonunda çiçek takdim edildi.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber