Geri Dön
Maltepe Maltepe Kaymakamı'ndan sürücü ve yolculara 'bayramınız kemerli olsun' mesajı

Maltepe Kaymakamı'ndan sürücü ve yolculara 'bayramınız kemerli olsun' mesajı

Maltepe Kaymakamı'ndan sürücü ve yolculara 'bayramınız kemerli olsun' mesajı

Maltepe Kaymakamı'ndan sürücü ve yolculara 'bayramınız kemerli olsun' mesajı

Gamze ŞİMŞEK-Ramazan EĞRİ/ İSTANBUL, (DHA) - RAMAZAN Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte trafik polislerinin emniyet kemeri denetimine katılan Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, sürücü ve yolcuları emniyet kemeri takmaları konusunda uyardı.
Ramazan Bayramı tatilinin saat 18.00 itibariyle başlamasıyla Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Maltepe Küçükyalı Köprüsü altında trafikte farkındalık yaratmak amacıyla emniyet kemeri denetimi yaptı. Denetimlere katılan Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, kontrol noktasından geçen sürücüleri ve yolcuları emniyet kemeri takmaları konusunda uyararak broşür dağıttı. Emniyet kemeri takan sürücü ve yolculara teşekkür etti. 
Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, "Bugün akşam itibariyle Türkiye bayram tatiline girmiş durumda. Bayramlarda insanlarımızın sağlığı, huzuru, ferahı bizler için çok önemli. Bugün saat 18.00 itibariyle tüm Türkiye'de İçişleri Bakanlığının genelgesi olarak trafikte, trafikte farkındalık yaratmak amacıyla bir uygulama yapıyoruz. Bayramımız kemerli olsun diyoruz. Sürücülerimizin genelde kemerini taktığını müşahede etmiş durumdayız. Bundan mutluluk duyuyoruz. Vatandaşlarımıza kıymetli broşürlerimizi dağıtıyoruz. Böylece Maltepe'de Maltepe Emniyeti, trafik polislerimiz ve bütün polislerimizle birlikte bayramda hazır bir şekilde görevimizin başındayız. Vatandaşlarımıza farkındalık yaratıyoruz" dedi.(DHA)

(FOTOĞRAF)

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber