Geri Dön
Merkez Beşiktaş basketbol takımına yeni sponsor

Beşiktaş basketbol takımına yeni sponsor

Beşiktaş basketbol takımına yeni sponsor

Beşiktaş basketbol takımına yeni sponsor

Çebi: Gelin hep beraber el birliği ile gençlerimize spor yaptıralım
“Valerien Ismael’e son derece güveniyorum, hiçbir tereddüdüm yok”
“Akatlar’da misafir ettiğimiz gençlerden 2-3 tane yıldız çıkartmayı tercih ediyorum”
İSTANBUL, (DHA)- Beşiktaş Basketbol takımı isim ve göğüs sponsorluğu kapsamında yeni sponsorluk anlaşması imzaladı.
Vodafone Park’ta gerçekleşen sponsorluk anlaşmasına Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Umut Tahir Güneş, iLab Kurucusu Mustafa Say ve Emlakjet Üst Yöneticisi Tolga İdikat katıldı. Sponsorluk anlaşmasında Ahmet Nur Çebi gündemdeki konularla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Ahmet Nur Çebi, sponsorlukların kulüpler adına özellikle maddi anlamda çok önemli olduğunu belirterek, “Sporun artık çok profesyonelleştiği, özellikle ekonomik anlamda çok büyümeye başladığı, markaların başarılı olmak adına verdiği mücadelenin daha fazla harcama yapma ihtiyacı duyduğu bu süreçlerde futbol, basketbol, voleybol ve diğer tüm amatör şubelere sponsorluk desteğinin ne kadar önem ifade ettiğini ben buradan ifade edeyim. Çünkü ben bunu canlı yaşayanlardan biriyim. Dolayısıyla bu gördüğümüz desteğin ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz” diye konuştu.
Gençlere verdiği desteği dile getiren Çebi, “Herkesin önünü açıyoruz. Zaten Beşiktaş böyle bir ailedir. Türk sporuna katkı verebileceğimiz her yerde varız. Önce gençlerimiz daha sonra markalarımız” diye konuştu.
 “GELİN HEP BERABER EL BİRLİĞİ İLE GENÇLERİMİZE SPOR YAPTIRALIM”
Çebi, basketbolda alt yapıya verdikleri önemi vurgulayarak, “Geçen sene biliyorsunuz dağılan Bandırma kulübünden aldığımız oyuncularla beraber inanılmaz derecede iyi bir sezon geçirdik. O konuda katkı veren Ahmet Kandemir hocamıza çok teşekkür ediyorum buradan. İnanılmaz derecede alt yapıya önem veren bir hocamız. Zaten biliyorsunuz spor ekonomisinin sıkıntılı olduğu bu süreçten çıkabilmenin öz kaynak olduğunu ifade ettik. Dolayısıyla geçen sene Bandırma’dan aldığımız o genç çocuklarımızdan Alperen’in çok başarılı olduğunu görüyorum ve bizim kulübümüze para kazandırarak gitti. Sadık Emir vardı o da aynı şekilde gitti ve Şehmus kardeşimiz de Beşiktaş formasıyla oynayarak kulüplerine ekonomik katkı vererek gitti. Bandırma ile yapılan bu projenin ne kadar önemli olduğunu görmüş olduk. Şu anda da özellikle 14 ile 16 yaş arasında Bandırmadan gelen genç çocuklarımız, bizim Akatlar’da yapmış olduğumuz tesislerde hem yatıyorlar hem sağlık sorunlarını çözüyorlar hem de sporlarını yapıyorlar. Yaklaşık 15 tane ilimizde 14-16 yaşında genç çocuğumuz olduğunu ve bunların her birini birer Alperen, Şehmus ve Sadık olabileceğini görmekten de mutlu olduğumu ve bunu da özellikle Emlakjet markasıyla beraber bu sezon da yaşayabilirsek daha da mutlu olacağımızı belirtmek istiyorum. Alt yapı artık önemli, bütün buradan tüm spor camiasının diğer kulüplerine sesleniyorum. Gelin hep beraber el birliği ile gençlerimize spor yaptıralım. Hem spor yaptıralım, hem de bu çocukları kazanalım” ifadelerini kullandı.
“HEDEFİ AŞTIK BİRAZ DA FAZLA OLDU”
Sponsorluk gelirlerinde hedefledikleri geliri aştıklarını belirten Başkan Çebi, “Hedefi aştık biraz da fazla oldu. İnşallah bereketini onlar da görürler biz de görürüz. Evet, hedef vardı. Çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepsi çok başarılı bir süreç geçirdiler ama emekten daha ziyade Beşiktaş markası yani oturduğumuz bile yerde yetiyor, ismi yetiyor” şeklinde konuştu.
“VALERIEN ISMAEL’E SON DERECE GÜVENİYORUM, HİÇBİR TEREDDÜDÜM YOK”
Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael ile birlikte şampiyonluk yaşayacaklarına inandığını ve Fransız teknik adamın sonuna kadar arkasında olduğunu aktaran Çebi şöyle konuştu:
“Valerien İsmael’den henüz sponsorluk almadık dolayısıyla bugün onun günü değil ama inşallah o da bize kupayı kazandıracak. Onun sponsorluğunda olacak. Biz hocamıza güveniyoruz. Bir ülkeye, bir takıma geliyorsunuz, oyuncularınız var. Onların gösterdiği değişik uygulamalar olabilir. Oyun tarzları, onların oyun stilleri, şekilleri… Dolayısıyla tüm bunları yürüttüğümüz bir süreç içerisindeyiz. Ben hocamıza son derece güveniyorum ve kesinlikle hiçbir tereddüdüm de kendisinden yok. Yaratılmaya çalışılan algıya da gerçekten üzülüyorum. Bunu neden yaptıklarını bilmiyorum Birincisi, çok bilmiş olabilirler. İkincisi de zarar vermek isteyebilirler. Her ikisini de yapmasalar sevinirim. Hocamızın Allah yolunu açık etsin. Ben sonuna kadar yanındayım, güveniyorum” şeklinde konuştu.
“AKATLAR’DA MİSAFİR ETTİĞİMİZ GENÇLERDEN 2-3 TANE YILDIZ ÇIKARTMAYI TERCİH EDİYORUM”
Basketbolda iki senedir farklı bir strateji ile ilerlediklerini ve bunu sürdürmek istediklerini aktaran Çebi, “Sporseverlerin bir kısmının hep kafasında heyecanlı transferler vardır. Ne olursa olsun, yaşamak isterler. Onları kendi renkleri içinde hayal ederler, görürler ama özellikle vurgulamak istiyorum öz kaynağa önem veren ve kulübümüzün içinde bulunduğu sıkıntılardan çıkabilmesi için başka bir strateji izliyoruz iki seneden beri. Elimizden geldiği kadar bu tabloya uymaya çalışıyoruz. Şu anda tercihim açık söylüyorum, öz kaynaktan şu anda Akatlarda misafir ettiğimiz genç çocuklarımızdan 2-3 tane yıldız çıkartmayı tercih ediyorum” dedi.
Çebi, Beşiktaş’ın geleceğinin kendi içlerinden çıkartacakları yıldızlarla olacağını belirterek, her branşta bu yöntemi tercih ettiklerini ve bu şekilde siyah-beyazlı kulübün geleceğini hazırladıklarını belirtti.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
- Ahmet Nur Çebi’nin açıklamaları
(FOTOĞRAFLI)

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber