Geri Dön
Merkez Mustafa Ceceli ve Eypio Kağıthane'de sahne aldı

Mustafa Ceceli ve Eypio Kağıthane'de sahne aldı

Mustafa Ceceli ve Eypio Kağıthane'de sahne aldı

Mustafa Ceceli ve Eypio Kağıthane'de sahne aldı

İSTANBUL, (DHA)- Kağıthane Yeşil Vadi’de düzenlenen gençlik konserleri kapsamında Mustafa Ceceli ve Eypio sevenleriyle buluştu.

Üst üste iki gün boyunca yapılan gençlik konserlerinde ilk gün Mustafa Ceceli sahne alırken ikinci gün Eypio sevilen şarkılarıyla Kağıthane’de yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Ceceli Mühür, Öptüm Nefesinden, Maşallah, Salıncak, Tut Elimden gibi şarkılarını seslendirirken, Eypio ise Günah Benim, Naim, Sen, Çukur, Yan adlı şarkılarını sevenleri için seslendirdi.

''SİZLERİN HER ANLAMDA DAHA GÜZEL BİR ŞEHİRDE YAŞAMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Kağıthane Belediyesi eğitimden kültüre, sanattan spora her alanda desteklediği gençleri, yaz konserleriyle bir araya getirdi. Konserler sonrası alanı dolduran gençlere seslenen Başkan Öztekin, ''Sizlerin her anlamda daha güzel bir şehirde yaşaması için çalışıyoruz. Projelerimizin birçoğunu siz gençler için tasarladık. Söz verdiğimiz 53 projemizin %90'ını hayata geçirirken bunların çoğunluğu; sizlerin eğitim ve sosyal hayatınıza büyük değer katacak'' dedi.

Kağıthane Belediyesi Yeşil Vadi gençlik konserleri yaz süresince devam edecek. Etkinlikler belediyenin sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber