Geri Dön
İzmir Ödemiş'teki esnaf odaları üyelerine indirim için protokol imzalandı

Ödemiş'teki esnaf odaları üyelerine indirim için protokol imzalandı

Ödemiş'teki esnaf odaları üyelerine indirim için protokol imzalandı

Ödemiş'teki esnaf odaları üyelerine indirim için protokol imzalandı

İZMİR, (DHA)-İZMİR Özel Medifema Hastanesi, Ödemiş ilçesindeki 9 meslek odasıyla protokol imzaladı. Protokolle oda üyelerinin birinci derece yakınlarının muayene ve tetkiklerinde yüzde 10'luk indirim uygulanacağı bildirildi.

Özel Medifema Hastanesi toplumun her kesiminden hastaya uluslararası kalite standartlarında, etik tıp anlayışıyla, uygun ekonomik koşullarda, yeni teknolojik donanım ve uygulamalarla, insana layık olduğu üstün değeri veren, güven ve mutluluğu esas alan uzman hekimleri ve profesyonel sağlık çalışanlarıyla üstün kaliteli bütüncül sağlık hizmeti veriyor.  Medifema Hastanesi Türkiye'de model, uluslararası platformda örnek alınan bir kuruluş olmayı hedefliyor. Deneyimli ekip, çağdaş alt yapı ve sürekli yenilenen teknolojik uygulamalarla yurt içinden ve yurt dışından gelen tüm hastalara üstün, kaliteli, eşit sağlık hizmeti sunuyor. Hasta ve hasta yakınlarının mutlak memnuniyetini sağlayarak, güven veren ve saygın bir kuruluş olma hedeflerini gerçekleştirme doğrultusunda adımlar atıyor.
Özel Medifema Hastanesi bu kapsamda, Ödemiş Şoförler Odası, Ödemiş Sarraflar Odası, Ödemiş Marangozlar Odası, Ödemiş Berberler ve Kuaförler Odası, Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleri ile Uğraşanlar Odası, Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odası, Kiraz Şoförler Odası, Kiraz Esnaf Odası ve Beydağ Esnaf Odası İle protokol imzalandı. İmzalanan protokol sözleşmesine göre, oda üyelerinin anne, baba, eş ve çocuklarının muayene ve tetkikleri için yüzde 10'luk indirim yapılacağı belirtildi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber