Geri Dön
Kahramanmaraş Kahramanmaraş SGK Müdürü Akbalaban, Sular Sağlık’ı ziyaret etti

Kahramanmaraş SGK Müdürü Akbalaban, Sular Sağlık’ı ziyaret etti

Kahramanmaraş SGK Müdürü Akbalaban, Sular Sağlık’ı ziyaret etti

Kahramanmaraş SGK Müdürü Akbalaban, Sular Sağlık’ı ziyaret etti

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ SGK İl Müdürü Harın Akbalaban, Sular Sağlık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sular'ı ziyaret etti.

SGK Haftası nedeniyle gerçekleşen ziyarette SGK İl Müdürü Harun Akbalaban,  insanlardan sosyal güvenlik bilincinin oluşması adına önemli olan hafta kapsamında çeşitli ziyaret ve etkinliklerle Kahramanmaraş’taki sosyal güvenlik konusunda farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi.

Hasan Sular ise, Harun Akbalaban'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. SGK'nın Türkiye’nin her ilinde bütünleştirici ve etkin çalışmalara imza attığını kaydeden Sular, "Biz Sular Sağlık Hizmetleri bünyesinde yaklaşık 800 kişiyi istihdam ediyoruz. Bütün emekçilerimizin kayıtlı istihdam yapmak için ekiplerimiz ve biz yöneticiler olarak büyük çaba sarf ediyoruz" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda SGK İl Müdürü Harun Akbalaban, . SGK ekiplerinin titiz çalışması sonucunda 2003 yılında yaklaşık yüzde 52 olan kayıt dışı istihdam günümüzde yaklaşık yüzde 20’lere düştü. Bu ülkemiz için önemli bir gelişme. SGK İl Müdürümüz Harun Akbalaban da ilimizde SGK adında önemli işlere imza attı ve atmaya devam ediyor. Bizleri de SGK Haftası’nda ziyaret etmesi ve ekibimizi bilgilendirmesi için kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda SGK İl Müdürü Harun Akbalaban, Sular Sağlık Hizmetleri'nin 2021'de en çok istihdam sağlayan işveren olduğunu belirterek Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sular'a teşekkür belgesi verdi.

FOTOĞRAFLI

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber